Domenii de succes

Exista o mare diferenta de perceptie privind legatura munca – succes, evidentiindu-se cel putin doua grupe de oameni dupa felul in care acestia percep legatura despre care vorbim.

Tipul artistului – omul care face ce, cand si cum vrea. El nu munceste, dar are o pasiune prin care se manifesta si din care face si bani. Iubeste libertatea si uraste locurile de munca opunandu-se orcaror reguli si sistemului.

Tipul omului de cariera – omul care face cariera intr-un domeniu in care vrea sa devina cel mai bun. Iubeste banul care ii confera controlul asupra propriei sale vieti. Libertatea nu ii este o prioritate intrucat el crede in reguli si sistem.

Romanii insa au au cu totul alte criterii prin care isi masoara muschii si realizarile in viata. Succesul se masoara in bani, pitipoanca tunata si/cu masina de fite.

Tipul politicianului de succes

El  trebuie sa fie carismatic iar succesul acestuia ar trebui sa vina din tenacitatea cu care ar trebui sa-si duca la indeplinire mandatului primit din partea alegatorilor pentru ai reperezenta in parlament, senat, guvern sau la presedentie.

La politicienii romani, masura succesului este data de: banii, pitipoanca tunata si/cu masina de fite.

Tipul omului de afaceri de succes

Ar fi un tip care se afla pe lista, in topul afaceristilor de succes, cum ar fi cel realizat de Forbes, de exemplu.

Ar trebui sa fie intreprinzatorul care a reusit sa dezvolte afaceri mari, profitabile si care sa dea de munca la mii de persoane. In tari precum Romania, clasamentul se face pe alte criterii cum ar fi: banii, pitipoanca tunata si/cu masina de fite.

Un artist de succes

Indiferent de domeniul artei, acesta este recunoscut prin talent, perfectiunea detaliilor, aprecierea din partea unui numar foarte mare de admiratori si solicitarea lui sau creatiilor sale de catre un public tot mai numeros.

In Romania criteriile de apreciere al succesului este doar: banii, pitipoanca tunata si/cu masina de fite.

Ce mai are Romania de succes? Uh era sa uit: fotbalistii.

Fotbalistul de succes

Dincolo de un talent innascut dar si dobandit printr-un exercitiu continuu si antrenament permanent, cel ce aspira la titlul de fotbalist de succes isi face un renume in echipa care l-a adoptat si trebuie sa lupte pentru ridicarea prestigiului culorilor clubului in toate competitiile interne sau internationale. Ceea ce se deosebeste de profilul fotbalistului roman care face figuratie pe teren, insa are ifose de fotbalist de succes recunoscut prin banii, pitipoanca tunata si/cu masina de fite pe care o detine.

 Ce poti sa faci pentru a deveni un roman de succes?

Cum in Romania criteriile de analiza a valorii succesului sunt cele de mai sus atunci daca esti vreo bezadea… nu trebuie sa faci nimic. Ai din nascare un succes asigurat.

Pentru cei care nu au norocul asta, le recomandam meseriile despre care am discutat intrucat pot promova foarte repede atingand astfel culmile succesului.

Nu se recomanda sub nici o forma meserii ca: ingineri specialisti, doctori, profesori, cercetatori, agricultori intrucat nu sunt nici cautate si nici nu poti face  o cariera de succes din acestea.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: