Succesul prin Forta sau Putere

In lucrarea sa „Power vs. Force”, psihiatrul american David R. Hawkins face o diferentiere clara intre Putere ca motor al dezvoltarii individuale si implicit al comunitatii umane care se bazeaza pe trasaturi nobile de iubire, de altruism, demnitate si integritate, dedicare pentru binele celorlalti, pe de o parte si Forta pe de alta parte, care poarta stigmatul egoismului, a competitiei, a dominarii, si distrugerii celuilalt.
Forta actioneaza intotdeauna impotriva a ceva, pe cand Puterea actioneaza doar pentru. Forta trebuie alimentata continuu cu energie pe cand Puterea exista exista prin ea insasi.
Hawkins ne ofera si secretul reusitei in viata sociala, economica sau politica, care consta in alinierea la Putere, la cultivarea relatiilor si strategiilor bazate pe putere care pot asigura succes pe termen lung, el afirmand ca toate valorile legate de putere, vor fi sprijinite de viata si, ca atare, se vor pastra in ciuda tuturor vicisitudinilor.
Daca vreti sa ajungeti prin forta la putere inseamna ca nu ati inteles mesajul.

Anunțuri

Un comentariu

  1. krab

    Mi-a placut Post-Scriptum-ul 😉 In vremurile astea si bancurile trebuie explicate 🙂

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: