Whitney Houston – viata ca in filme

Ca si in sport, in muzica succesul poate sa apara o singura data, cand lumea afla de tine, ca apoi sa il poti pierde la fel de repede, lumea uitand de tine la fel de repede cu exceptia a poate doar a catorva nostalgici care sa isi mai aduca aminte ca ai existat.
Whitney Houston, artista care a primit nu mai putin de sapte albume premiate cu discuri de platina, 50 milioane de single-uri si 140 milioane de albume vandute, nici macar nu a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
Castigatoare a sase premii Grammy pentru cea mai buna voce feminina, Whitney, cantareata de Soul si R&B, nu a mai putut participa la premiile din seara aceasta, bodyguard-ul ei ne mai putand face decat sa-i constate decesul, la Beverly Hills Hotel pe 11 februarie 2012.
Viata nu este intotdeauna ca in filme. In ciuda carierei sale plina de succes, a avut mult de suferit in viata personala, confruntandu-se de mai multi ani cu probleme financiare.
In memoriam:

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: