Unde se gasesc cele mai frumoase oua de Pasti

Daca veti calatori prin Suceava, puteti sa va abateti prin localitatea Moldovita, unde dincolo de peisajul mirific al obcinilor bucovinene si al ospitalitatii localnicilor, aici veti gasi Muzeul international al oualor incondeiate al Luciei Condrea, artista care a participat la 82 expozitii internationale, fiind laureata la 78 dintre ele.
Muzeul are unicitatea sa in lume, aici gasindu-se peste 2000 de exponate, muzeul fiind structurat pe trei sectiuni. Unsprezece vitrine adapostesc oua decorate de artista, cat si exponate de oua incondeiate avand o vechime de aproape 100 de ani care poarta amprenta traditiei populare din Moldovita expuse in alte doua vitrine, dar si oua decorate, adunate de prin alte tari ale lumii, care sunt expuse in alte sase vitrine.
Si pentru ca in curand se apropie Sfintele sarbatori de Paste sa privim la aceste frumuseti, aduse lumii prin talentul si rabdarea Luciei Condrea, care si-a aflat succesul prin talent, munca, daruire si consecventa:

Reclame

  1. Pingback: Cadoul potrivit pentru Sarbatorile de Paște | Calea spre succes

  2. Daaa… deosebite, într-adevăr! Acum mai că mă bucur că n-am găsit ouă albe pentru încondeiat, deși încă-mi dă târcoale gândul ăsta… 😉

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: