Au reusit hackerii Anonymous sa inchida Facebook-ul asa cum au promis?

Dupa ce Anonymous a amenintat cu Operatiunea „Black March” ca metoda de protest impotriva SOPA & PIPA, prin „darea jos” a site-ul de socializare Facebook, astazi dimineata (7 martie 2012) minunea s-a intamplat. Pare mult prea mult semnatura actiunilor lor pentru a fi doar o regretabila defectiune tehnica, asa ca Facebook a cazut in toata Europa. S-au plans de asta toti utilizatorii site-ului de socializare din Albania, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Estonia, Franta, Finlanda, Germania, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Macedonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina, UK. Intre orele 9 si 10.20 nu s-a putut accesa platforma de socializare Facebook. Informatii neconfirmate oficial, spun ca nici in tari ca Egipt, Emiratele arabe si Africa de Sud nu au putut fi accesate serverele platformei Facebook.
Asa cum am amintit recent intr-un post, faptul ca a fost atacata o platforma de socializare nu reprezinta prea mult, insa atacul informatic asupra serverelor unor institutii importante pune sub semnul intrebarii securitatea informatica globala. Cum toate informatiile despre noi, locuitorii acestui pamant, stau pe niste sisteme la indemana oricui, nu ar fi de mirare sa aflam ca nu mai detinem nimic pe pamant, ca nu mai avem nimic in conturi sau chiar ca nu am fost niciodata pe aici.

Reclame

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: