Justin Bieber aniversare 18 ani

Cantaretul canadian pop/R&B, Justin Bieber a implinit de curand varsta de 18 ani. Chiar daca amintim putin mai tarziu despre aceasta aniversare, el fiind nascut pe 1 martie 1994, nu putem totusi trece peste aceste eveniment la care Scooter Braun, managerul sau, i-a oferit o masina sport Fisker Karma, un autoturism hibrid care costa intre 102 si 116 mii de dolari.
Sa reamintim ca Justin Bieber a fost descoperit de acesta, in urma vizualizarii unor filmulete postate pe YouTube, prin 2007 in care interpreta diverse melodii celebre ale lui Usher, Chris Brown sau Stevie Wonder.
Succesul acestui tanar a explodat in 2010 cand American Music Awards l-a desemnat castigator la sectiunile Artist of the Year, Favorite Pop/Rock Male Artist , T-Mobile Breakthrough Artist ,Favorite Pop/Rock Album. De atunci a fost nominalizat la 107 premii din care a castigat 57. A efectuat pana acum doua turnee de spectacole, primul in 2009: Urban Behavior Tour si celalalt intre 2010–2011: My World Tour.
Cariera sa mai numara mai multe aparitii in filme si seriale si mai nou, Justin Bieber va lansa o noua carte autobiografica despre cariera sa intitulata „Justin Bieber: Just Getting Started”, in care va vorbi despre viata sa. In prezent, Justin Bieber se afla in studioul de intregistrari, unde lucreaza la albumul „Believe”, care va aparea in acest an.
Sa ne reamintim piesa „Mistletoe”…

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: