The Hunger Games – un alt film de succes

Un alt succes al cinematografiei americane: Thrillerul SF „The Hunger Games„, se afla pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de 155 milioane de dolari.
Recordul anterior era detinut de filmul „Alice in Wonderland „(2010) , regizat de Tim Burton, ce a avut incasari de 116,1 milioane de dolari.
Filmul regizat de Gary Ross, se afla in acest moment pe locul al treilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in box office din istorie, dupa „Harry Potter and the Deathly Hallows” (2011) cu 169 de milioane de dolari si „The Dark Knight” (2008) cu 158 de milioane de dolari.
Un alt succes al cinematografiei americane: Thrillerul SF “The Hunger Games”, se afla pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de 155 milioane de dolari.
Recordul anterior era detinut de filmul ” Alice in Wonderland „(2010) , regizat de Tim Burton, ce a avut incasari de 116,1 milioane de dolari.
Filmul regizat de Gary Ross, se afla in acest moment pe locul al treilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in box office din istorie, dupa ” Harry Potter and the Deathly Hallows” (2011) cu 169 de milioane de dolari si ” The Dark Knight” (2008) cu 158 de milioane de dolari.
In fiecare an, pe ruinele a ceea ce a fost candva America, fiecare din cele 12 districte trebuie sa trimita cate un tanar si o tanara intr-o competitie numita Jocurile Foamei.
Competitia este televizata si transmisa la nivel national iar „Omagii”- participantii, trebuie sa lupte pana ramane un singur supravietuitor.
Aflata intr-o confruntare cu „Omagii” care s-au pregatit pentru asta intreaga lor viata tanara Katniss este fortata sa se bazeze pe instinctele sale ascutite. Pentru a se intoarce acasa, ea trebuie sa faca alegeri imposibile care pun in balanta supravietuirea impotriva umanitatatii sau viata impotriva iubirii.
Puteti vedea Trailer-ul Official

Anunțuri

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: