Vama Veche The Day After

Dupa petrecerile „cul” si „super” din minivacanta de 1 Mai, Vama Veche, ramane ce a fost dintotdeauna: locul preferat de petrecere al indragostitilor de muzica, natura, mare si nisip, cu de munti de mizerie, mormane de gunoi, pet-uri aruncate pe jos si gramezile de cenusa ale focurilor „de tabara” incinse de vamaioti noaptea, locul unde poti sa faci cata mizerie doresti, o groapa de gunoi unde conceptul de toaleta a disparut cu desavarsire iar tinerii „friciti” au avut prilejul sa isi rezolve problemele oriunde, in cel mai bun caz dupa descheiere, intreaga plaja fiind transformata intr-o toaleta.
Minivacanta s-a terminat. Cei care au realizat asta si-au strans corturile si au plecat, iar in urma lor au ramas doar maldare de gunoi.
Vama_Veche_1_mai
Un anunt pe Facebook din 28 aprilie 2011 facea un apel tuturor celorlalti:
„Actiunea va avea loc in 2 Mai ( 30 aprilie si 2 mai-asa de ziua satului;) si in Vama Veche( 1 Mai)…
Un loc de intalnire va fi „La Frontiera”..sau mai bine zis..in centrul Vamii;)…Materialele necesare curateniei ( saci pentru gunoi, manusi de unica folosinta, fluturas si poza care sa-ti aminteasca de cele petrecute;) se vor pune la dispozitie de catre APPTI si distribuite tuturor celor care vin sa ne ajute:)! „

…si o stire, intr-un articol ne anunta ca Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral a sprijinit pe voluntarii de la Erasmus Student Network (ESN) Romania, in actiunea de curatare a plajei din Vama Veche, unde zeci de studenti din mai multe tari, cum ar fi Canada, Italia, Portugalia, Franta, Croatia, Tunisia si Romania, „narmati”cu saci si manusi, au mers pe plaja din Vama Veche si au strans toate deseurile lasate de turisti pe plaja.
Nu-i „cul”, nu-i „super”, in puii mei”??
vama Veche_gunoi

Reclame

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: