Finala Europa League – Bucuresti 9 mai 2012

Tocmai s-a decis care vor fi echipele pentru Finala Europa League, care isi vor disputa suprematia pe proaspatul teren al stadionului Arena Nationala din Bucuresti. Acestea dupa cum stiti s-au distantat in meciurile din semifinale dintre:

Athletic Bilbao – Sporting Lisabona 3-1
CF Valencia – Atletico Madrid 0-1

Asadar, Athletic Bilbao si Atletico Madrid se vor intalni in meciul pentru Finala Europa League, programata pe 9 mai 2012.
Pentru cei 20.000 de spectatori care vor invada tribunele s-au vandut patru categorii de bilete, al caror pret a variat intre 500 RON categoria 1-a si 100 RON categoria a 4-a. (250 RON cat. 2 si 150 RON cat. 3)
Desigur au aparut si traficantii de bilete care au incercat sa vanda bilete la suprapret amatorilor de chilipiruri.
Acestia nu stiu insa ca biletele contin un cod de bare cu CNP-ului titularului si o parte dintre cele depistate au fost blocate, astfel ca respectivul nu va avea acces pe stadion, fiind descoperit de sistemul electronic amplasat la portile stadionului.
Daca instrainati aceste bilete trebuie sa comunicati datele noului posesor al biletului la adresa de mail uelf2012@biletefotbalonline.ro pentru ca noului posesor sa i se poata da acees liber in tribune.
Pentru acest eveniment au fost mobilizati 2.900 politisti in uniforma sau in civil, 1.600 jandarmi, 700 pompieri si 100 politisti de frontiera, care vor mentine si asigura ordinea publica, cat si 500 de studenti ai Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”,  iar la dispeceratul Politiei Capitalei vor fi mobilizati politisti care vorbesc spaniola sau o limba de circulatie internationala pentru a putea prelua orice apel primit la 112.
Meciul de Finala Europa League va fi arbitrat la centru de arbitrul german  Wolfgang Stark,  in varsta de 42 de ani, cunoscut tuturor simpatizantilor acestui sport. Speram ca cele doua echipe ne vor oferi un spectacol fotbalistic de exceptie chiar incepand cu ora 21:45, ora de incepere a Finalei.
Ca o recomandare, lasati petardele acasa!

National_Arena

Imagine: arq.ro

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: