Despre castigatorul Concursului Eurovision 2012


Urmarind evolutia concurentilor la Eurovision, nu este hardardant sa spun ca numele castigatorului concursului Eurovision editia 2012 este Lorine Zineb Noka Talhaoui sau Loreene, asa fiind ea cunoscuta, dupa numele ei de scena.
Chiar daca artista suedeza s-a nascut in data de 16 octombrie 1983, la Stockholm, aspectul ei fizic, usor exotic, comparativ cu majoritatea suedezelor, ii tradeaza origini mai indepartate, avand amandoi parintii marocani, si radacini indepartate, berber-marocane.
Loreen, a devenit insa cunoscuta pentru prima data suedezilor la editia din 2004 a concursului Swedish Idol, unde a interpretat la auditie “Love is on the way” si unde a obtinut locul patru.
In 2005 lanseaza doar un single “The Snake” si renunta la scena, preferand sudiourile de televiziune suedeze unde lucreaza pentru TV400 pentru un an de zile, iar pe urma ca si producator dar si regizor pentru diferite reality show-uri ale TV3, TV4 si SVT.
Dupa sase ani revine pe scena muzicala, participand la selectia nationala Eurovision, cu piesa “My heart is refusing me” o melodie care nu a ajuns insa in finala.
Pe 10 martie, anul acesta Loreen castiga finala nationala  din Suedia a Eurovision 2012 la Baku, cu melodia”Euphoria”, compusa de Thomas G:son & Peter Boström, cu un total de 268 de puncte.
Finala Eurovision Song Contest Baku 2012 din data de 26 mai, cred ca va confirma convingerea mea, cu privire la castigatorul acestei editii a concursului.
Pentru voi am „vaslit” pe net si am aflat cateva adrese unde veti gasi imagini si informatii interesante:

Site: loreen.se
Facebook: facebook.com/LoreenTalhaoui
Twitter: twitter.com/LOREEN_TALHAOUI.

SIGUR URMEAZA UN…


Created: 2012, May 25


***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: