Andre Rieu la The Light Cinema live din Maastricht 2012

Anul acesta, Andre Rieu aniverseaza 25 ani petrecuti impreuna de faimoasa sa orchestra Johann Strauss Orchestra.
Concertul il va sustine, ca in fiecare an, in orasul sau natal Maastricht, din Olanda.
La acest concert vor participa in calitate de invitati si membrii Corului Royal Society Maastrichter Staar, care il vor acompania in concertul pe care il va sustine pe data de 30 iunie, ora 21.00 ora Romaniei.
Acest concert va putea fi vazut via satelit si pe marile ecrane ale cinematografelor din lume, asa ca cei care nu am reusit sa vedem concertul live din Ungaria, avem acum posibilitatea sa urmarim acest eveniment, macar pe ecran.
The Light Cinema-Liberty Center, Sos. Progresului 151, ofera iubitorilor de muzica clasica, posibilitatea de al vedea concertand in direct pe Andre Rieu, in acest memorabil concert.Biletele se gasesc de vanzare la casele de bilete ale The Light Cinema, dar si online iar pretul unui bilet este de 55 lei.
Cei care isi vor face rezervari, trebuie sa stie ca rezervarile sunt valabile pana la data de 24 iunie si se vor anula automat, in data de 25 iunie, ora 13.00, pentru cei care nu si-au ridicat bilete in acest timp. Intrarea in sala se va face incepand cu ora 20.45
Stim cu totii ca Andre Rieu a devenit faimos pe plan international, incercand sa prezinte muzica clasica intr-o forma accesibila tuturor si se pare ca a reusit, intrucat a vandut in intreaga lume peste 20 milioane de CD-uri si DVD-uri.
Sa il urmarim intr-o secventa din concertul de la Maastricht de anul trecut:

Reclame

 1. DE CE SUNT AMERICANII DATORI ?

  In urma cu vreo 10 ani, un om de ştiinţă american imi explica concepţia economică şi starea Uniunii într-un mod destul de plastic:
  (a).Un american câştigă 10 $ pe zi şi cheltuieşte 11, şi asta pentru că s-a învăţat să trăiască bine în orice împrejurare.
  (b).Un chinez care lucrează în S.U.A. câştigă tot 10 $, dar cheltuieşte numai 8 $; restul îl împarte:1 $ il trimite acasa in China familiei,iar 1 $ îl dă americanului cu imprumut; şi asta în fiecare zi, fără să uitam că în America lucrează zeci de milioane de chinezi.
  (c).Si uite asa în America s-au acumulat datorii uriaşe iar în China capitaluri mai mari ca oriunde..Ceea ce atunci mi se parea o gluma,astazi a devenit un proces accelerat.
  Nota mea: 100.000.000.000.000 $ – aceasta era datoria S.U.A
  catre China la 31 dec.2016

 2. EXTRAS din : C.M.Dragan – „CRIZA-ROMANIA LA RASPANTIE”
  Studiu de caz realizat de Editura Universitara

  Într-un sătuc de câmpie, a venit un investitor însoţit de secretarul lui.
  A bătut la prima poartă întâlnită în cale şi i-a spus proprietarului: „Uite, eu sunt colecţionar de broscuţe. Dacă îmi aduci o broscuţă, am să îţi dau pe ea 10 euro.
  Ţăranul a fugit repede la balta din spatele casei şi a luat o broscuţă. I-a dat-o investitorului şi a primit cei 10 euro. Apoi le-a povestit vecinilor ce afacere bună a făcut el. A două zi, fiecare ţăran s-a dus la investitor cu câte o broscuţă, pe care a vândut-o cu 10 euro.
  După câteva zile, investitorul le-a spus sătenilor: „Văd că afacerea merge. De azi, pentru fiecare broscuţă am să vă plătesc câte 20 de euro.”
  Ţăranii, bucuroşi nevoie mare, au dat fuga la baltă, au cules cîte broscuţe au putut, şi i le-au dat. Înainte de a pleca insa,afaceristul le-a spus: „Dragii mei, sunt nevoit să mă întorc urgent la mine acasă ca să mă ocup si de alte afaceri. Vă promit însă că la întoarcere, am să cumpăr de la voi broscuţele cu 60 de euro bucata”. Şi a plecat, în uralele sătenilor.
  Peste cateva zile, consilierul investitorului i-a adunat pe săteni şi le-a ţinut următorul discurs: „Fraţilor, m-am gândit la o afacere pentru voi. Şeful meu se va întoarce peste două săptămâni. Şi vă va plăti câte 60 de euro pe broscuţă. Dacă vreţi, eu vă pot vinde înapoi broscuţele pe care mi le-aţi dat, pentru 35 de euro bucata, iar voi le veţi vinde cu 60 şi veţi câştiga astfel câte 25 de euro. Profitul vostru va fi frumuşel şi fără niciun efort. Ce spuneţi?”
  Sătenii s-au adunat la sfat şi au decis că o aşa afacere nu mai prind ei curând. Au pus mână de la mână, s-au împrumutat care pe unde a putut şi au cumpărat broscuţele înapoi cu 35 de euro bucata. Secretarul investitorului a luat banii şi s-a făcut nevăzut. Iar sătenii au rămas cu broscuţele, cu banii daţi şi cu datorii la creditori;cei mai multi cu buzele umflate dar si cativa cu unele invataminte despre….. economia si…..marsavia afacerilor !
  Concluzia specialistului: ” Nici un pranz nu este gratuit!”
  Editura Universitara

 3. către Google

  P L A G I A T U L

  O INTREBARE FUNDAMENTALA

  Apare iarasi aici madam KOVESI .Am vazut ca plagiatul tezei sale de doctorat este mai rau decatatat. Aseara,pe un post T.V. am vazut ca-i mai rau decat atat : Adica a copiat din niste lucrari,dar a copiat texte,capitole,etc,care nici n-au legatura cu tema ucrarii si,eci, lucrarea nu face nici doi bani,n-are nici o valoare. Deci : TEZA NICI NU EXISTA DECAT CA MACULATURA”. Si s-a format o comisie de apreciere a ei, formata din cativa renumiti profesori specialist in fizica,chimie,agronomie……..ETC. Oameni buni, ati innebunit?

  Inainte de orice de ce nu va puneti o intrebare fundamental : DE CE COHORTA PLAGIATORILOR ESTE INDEOSEBI PENTRU SPECIALITATEA ” STIINTE JURIDICE”?.Ati vazut teze plagiate,avand ca specialitate:mecanica,tehnologia si prelucrarea otelului,contabilitate,cibernetica sau statistica,medicina, si multe alte specializari din ramura stiintelor exacte????. NU v-a intrebati de ce ? Se pare ca aici este un clan ale carui izvoare vin din prima jumatate a secolului trecut,cand toti juristii , iti ziceau si „DOCTORI”, asa cum fac azi medicii imediat ce termina facultatea(cu toate ca este accepat mutual ca ei sunt un fel dedoctori in devenire !.. Se fac tot felul de comisii si comitete,se vorbeste,se argumenteaza , dar nu se pune aceasta intrebare.Si inca una la fel de grava:Cum se face ca izvorul plagiatorilor este pe la „ACADEMII” de un anume fel:” de Politie” , de „Informatii”,etc.si numai intamplatori una la Bucuresti,sau Cluj , sau Timisoara ?

  ……….Si mai este o problema: Fiecare doctorand a avut un „Conducator stiintific” – un indrumator cae a incasat pentru fiecare doctorat 1/6 norma didactica de professor.univ.timp de trei ani,plu alte sume pentru examene,referate,sustinerea tezei,etc.Si,firec trebuie sa ne intrebam: cum I-a indrumat pe viitorii plagiatori??? Si va asigur ca fenomenul in sine continua,numai ca s-a invatat cum sa faca „citarea”,cum sa „puna notele de ubsol si cum sa intocmeasca bibliografia.. Iar boala nu se va vindeca decat atunci cand se vor taia „FOLOASELE” de pe urma titlului de doctor.!..
  Prof.univ.dr.docent C.M. DRAGAN
  05.01.2017

  • Extras din HOTARAREA GUVERNULUI Nr. 567
   din 15 iunie 2005
   Art. 14 – Clauze speciale litera g specifica urmatoarele:
   Plagiatul fiind un act incompatibil cu calitatea de membru al
   comunitatii academice a UPT, orice situatie de plagiat asociata
   lucrarilor elaborate de doctorand pe parcursul doctoratului rapoarte stiintifice, comunicari stiintifice, articole, teza etc.
   -conduce la sanctionarea imediata a tuturor autorilor lucrarilor si la exmatricularea doctoranzilor autori.
   Totodata, pentru eventualele fraude sau situatii de plagiat, doctorandul si cei implicati din comunitatea UPT vor raspunde, in conditiile legii penale si a celei privind dreptul de autor, in vigoare, la data constatarii fraudelor sau a plagiatului.

   Legea e lege dar, lasa loc de interpretari si se aplica dupa nevoi. Asa a fost dintotdeauna si nu se va schimba nimic cat timp o va aplica oamenii. Dar ce vorbim? Nici macar legile divine nu sunt aplicabile tuturor…

   Sa nu uit. Va astept in continuare cu ganduri pentru cititori, pe o pagina deschisa si dedicata scrierilor dumneavoastra: Invitat azi:

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: