Jocuri Olimpice la Referendum

Intristati de spectacolul de pe scena politica a Romaniei din zilele acestea, iubitorii sportului au uitat de bucuria celui oferit de competitiile sportive desfasurate in cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, asteptate timp de patru ani de zile.
Astfel ca, in timp ce unii fac astfel incat Romania sa isi piarda prestigiul in lume, sportivii romani lupta, in felul lor, pentru a readuce respectul intregii lumi,astfel ca tara noastra, dupa numai patru zile de competitie, a ajuns pe pozitia a 13-a, judecand dupa numarul medaliilor obtinute la actuala editie a Jocurilor Olimpice de la Londra:

  • 28 iulie 2012  Alina Dumitru medalie de argint la judo, in finala categoriei 48 de kilograme.
Alina Dumitru

Alina Dumitru – Sursa: blogsport.gsp.ro

  • 30 iulie 2012 Alin George Moldoveanu medalie de aur la proba de pusca 10 metri aer comprimat cu 702.1 puncte.
Alin Moldoveanu

Alin Moldoveanu – Sursa: evz.ro

  • 30 iulie 2012 Corina Caprioriu medalie de argint la judo, a treia medalie pentru Romania, in finala categoriei 57 de kilograme.
Catalina Caprioriu

Catalina Caprioriu – Sursa: adevarul.ro

  • 31 iulie 2012 Echipa feminina de gimnasticamedalie de bronz. Diana Chelaru, Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Diana Bulimar si Larisa Iordache, 176.414 puncte.
echipa feminina Romania

Echipa feminina Romania

  • 31 iulie 2012 Razvan Martin medalie de bronz la haltere, a ridicat 152 kilograme la smuls, din cele trei incercari si 177 si 180 de kilograme la aruncat, incercand 182 de kilograme.
Razvan Martin

Razvan Martin – Sursa: prosport.ro

  • 1 august 2012 Roxana Cocosmedalie de argint la haltere, in finala categoriei 69 kg. Sportiva a ridicat 113 kilograme la stilul smuls si 143 la aruncat.Insumand un total de 256 de kilograme, Roxana a adus Romaniei cea de-a sasea medalie la JO.
Roxana Cocos

Roxana Cocos – Sursa: rompres

  • 5 august 2012  Echipa masculina de sabie a Romaniei medalie de argint Sportivii Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Rares Dumitrescu si Alexandru Sireţeanu, au invins Rusia in finala mica, cu scorul de 45-40, dar au pierdut in finala, in fata Coreei de Sud, cu scorul de 26-45.
Echipa de sabie a Romanie

Echipa de sabie a Romanie – Sursa: revista vip.net

  • 5 august 2012 Sandra Izbasa medalie de aur la sarituri.
    Este ora 17:23 Sandra Izbasa, intrata ultima in concurs, a urcat pe prima treapta a podiumul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, si devine noua campioana olimpica la sarituri. Cu un total de 15.191 a cucerit aurul olimpic, invingandu-le pe americanca McKayla Maroney, si pe rusoaica Maria Paseka, care s-au clasat pe celelalte doua locuri. Este cea de a opta medalie olimpica pentru Romania la Londra 2012
Sandra Izbasa medalie de aur Romania
Sandra Izbasa medalie aur Sandra Izbasa pe podium
Reclame

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: