Mariana Bitang, Octavian Bellu si echipa de aur

In timp ce unii secatuiesc tara de aur in doar cateva secunde, cu o simpla semnatura, gimnastele noastre lupta in a se depasi pe ele insele, ani de zile,  pentru a obtine cateva grame de aur adunate intr-o medalie… si odata cu aceasta respectul lumii intregi, pentru tara in care s-au nascut, al carei steag tricolor se inalta pe cel mai inalt catarg, al stadionului… facand sa se auda in intreaga lume acordurile imnului national al Romaniei.
Dupa ce Martha şi Béla Károly au facut cunoscuta in lume scoala romaneasca de gimnastica prin anii 70-80 prin acel unic zece obtinut de catre Nadia Comaneci, la Olimpiada de la Montreal, a venit randul antrenorilor Mariana Bitang si Octavian Bellu, pentru a duce mai departe stafeta gimnasticii romanesti.
Fiind prezent la Olimpiada de la Londra ca si comentator pentru NBC, Bela Karoly, a acordat un interviu televiziunii romane, a afirmat despre cei doi antrenori ai lotului national de gimnastica ca: “Au făcut un lucru extraordinar, au schimbat fata gimnasticii spre soare. Sunt antrenori de clasa, de clasă mare. Iar Mariana este capitana, ca si Marta. Tavi si eu suntem generalii de onoare”.
Felicitari celor doi antrenori care si-au unit fortele si puterile pentru a aduce lotul feminin de gimnastica pe cea mai inalta treapta a podiumului, felicitari fetelor care in ciuda oricaror greutati, s-au depasit pe ele insele aducand Romaniei respectul lumii intregi.

Belu si Bitang-dcnews.ro

Antrenorii Belu si Bitang si lotul feminin de gimnastica – Sursa:dcnews.ro

Reclame

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: