Concert Lady Gaga in Bucuresti

Turneul de promovare al albumului “Born This Way“, (partea europeana a turneului), a inceput la Sofia in data de 14 august si este urmat de un spectacolul pe care Lady Gaga il va sustine in Bucuresti pe data de 16 august unde artista urmeaza sa urce pe scena construita in Piata Constitutiei, in jurul orei 18:30.
Aceasta scena are aspectul unui castel gotic cu multe turnuri, dar si un backstage… de peste 1200 mp, ce sunt ocupati de cabine, birouri, bucataria cu bucatarul personal, sala de mese, cabinele de machiaj, sali de masaj si tratamente si mai cate altele. Dintre acestia aproape 200 mp sunt alocati garderobei artistilor ce vor evolua pe scena.
Spectatorii care si-au procurat din timp biletele pentru spectacolul artistei new-yorkeze, vor putea urmari un spectacol din care nu vor lipsi melodiile ultimilor trei ani printre care si „Poker Face”, „Bad Romance” sau „Alejandro”.
Cei care nu au reusit sa cumpere inca bilete, mai au poate o sansa sa si le procure la pretul de 110 RON, la casele de bilete amenajate la cele doua intrari, de pe Bulevardul Libertatii – intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria.
Spectatorilor care vor sa paseasca in zona de concert, le este interzisa intrarea cu sticle sau bidoane sau deodorante, obiecte contondente fie chiar si umbrele , animale de companie sau aparate de inregistrare audio-video , bautura sau mancare. Accesul la bar se face pe baza unor jetoane procurate la fata locului. À propos, fanii sunt asteptati sa vina la concert imbracati in costume cat mai extravagante…
Lady GaGa – live in Sofia, Bulgaria

Dupa spectacolele sustinute in fata bulgarilor si a romanilor, Lady Gaga insotita de Fozzi de caţelusul ei, cat si de intregul ei staff, va parasi Romania avand ca destinatie urmatoare Viena, capitala Austriei si in final, Vilnius in Lithuania si Riga in Latvia.
Chiar daca Lady Gaga promoveaza un stil musical commercial si este adesea costumata in tinute extravagante in timpul concertelor si nu numai, lucru pentru care este adeseori criticata, este de prisos sa reamintim ca aceasta artista are success, ea vanzand peste 50 milioane de albume si 100 de milioane de discuri single in toată lumea, are peste 25 de milioane de follower-i pe Twitter, peste 51 de milioane de fani pe Facebook si mai ales peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube. Mai nou, ambitioasa artista vrea sa isi faca o retea de socializare proprie.

Anunțuri

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: