Kamasutra – Pozitii deschise

Cine considera ca iubirea este doar acel sentiment care te incearca doar atunci cand toate functiile tale sunt trezite si in armonie cu ele insele dar si cei din jur, tu devenind capabil de a schimba egoismul cu erotismul, primind alaturi de tine pe tinta afectiunii tale, se inseala. Am sa aduc ca argument in favoarea afirmatiei mele, cuvintele lui Rabindranath Tagore care afirma:

Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul.

Ma voi adresa astazi celor care considera ca este mai comod a se mentine intr-o monotona atitudine misionarica, ramanand ingenunchiati in fata neputintei lor si de a schimba ceva in viata, fara a simti cu adevarat ce inseamna acele senzatii sublime pe care le poti incerca, doar atunci cand poti privi totul din unghiuri diferite, imbatandu-ti simturile cu stimuli care te inunda pentru a-ti provoca placerea suprema.
Pot fi aduse aici ca marturie o serie de studii clinice si de specialitate, care releva faptul ca eliberarea de endorfine care apare in acele momente de extaz, alunga tristetea, aduce un surplus de energie, stimuleaza increderea in sine, atenueaza durerea, ii face pe oameni mai generosi, induce calmul si somnul, este un antidepresiv biologic, responsabil de zambet si starea de relaxare, te ajuta sa faci fata mult mai bine situatiilor stresante, alungand starile emotionale negative provocate de stres. Iti trebuie doar curaj.

Daca intr-un articol trecut am facut cunostinta cu pozitii noi si adesea necunoscute de multi, acum vom observa ca o astfel de pozitie noua, de admirat de altfel, pe care putem sa o adoptam, ne permite sa ne implicam cu toate simturile noastre, tactile, vizuale, gustative, auditive, olfactive dar si cu o mare doza de imaginatie care provoaca, intretine si chiar stimuleaza dorinta. Priviti si spuneti daca nu este asa:

magnolie

Un comentariu

  1. In general se spune ca sunt un bun discipol. 🙂 Astept cu nerabdare si „lectiile” urmatoare. 🙂

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: