Anotimpul vrajitoarelor

Dimineata par atat de nevinovate, insa le cunosc bine. De cum se lasa seara, peste ele se lasa un abur albastrui care le invaluie sporindu-le magia si puterile. Isi ridica privirile dinspre pamant apoi se transfigureaza schimbandu-si infatisarea si te privesc atent in timp ce soptesc descantece numai de ele stiute.
Sa stiti ca nu poti privi aceasta planta atunci cand mintea iti este tulburata de ganduri necurate.
Veniti mai aproape sa va impartasesc un secret: Culegerea acestei plante pentru potiunile magice vindecatoare nu se poate face pe luna plina, deoarece puterea magica a spanzului poate fi greu de controlat, putand fi orientata fie in bine fie in rau, in functie de gandurile mai mult sau mai putin curate ale celui care il foloseste.
Si sa mai stiti ca Spanzul se poate culege inainte de Sfantul Gheorghe doar de catre o copila sau o batrana, care trebuie sa spuna de trei ori Tatal Nostru si de trei ori Nascatoarea si abia apoi se poate scoate radacina. Nu va lasati inselati de imaginea ei nevinovata:

flori de vrajitoare

Un comentariu

  1. Crisa

    știi ceva ?? mie nu mi se pare atât de …nevinovată 😛
    și uite cum i-am aflat povestea ..nu o știam 🙂

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: