Lup de mare umplut pe piure de fenicul

, ,

  1. #1 by krab607 on 01/06/2013 - 14:08

    Sic transit gloria mundi 🙂 Ce erau odata spaima marilor si cum au ajuns😆

    • #2 by succesulpe on 01/06/2013 - 14:16

      Aici ne chinuim sa deslusim o reteta culinara nu povestim filmul „Piratii din Caraibe”. Credeam ca primesc o mana de ajutor😦

      • #3 by krab607 on 01/06/2013 - 14:18

        Sa ma anuntati cind va lamuriti. Pina atunci ramin la parerea mea : ceee vremuri erau odata! 😆

  2. #4 by Dan (Diana şi Dan) on 01/06/2013 - 14:33

    Mie mi-e dragă abundenţa de reţete „simple şi la îndemâna oricui” în care găsesc printre ingrediente şofranul. Ăştia chiar nu au idee că 1 gram de şofran costă aproape 10 lei ?

    • #5 by succesulpe on 01/06/2013 - 15:10

      Iata o idee buna de afacere si o noua meserie in nomenclatorul de meserii: sofranar !

  3. #6 by Dan (Diana şi Dan) on 01/06/2013 - 14:35

    Şi 2. Peştele lup de mare e foarte uşor de recunoscut în orice pescărie ai intra : este acel peşte care îşi schimbă părul dar năravul, ba !😉

    • #7 by succesulpe on 01/06/2013 - 15:03

      Asa se explica de ce asta avea parul cam scurt😯
      Uite asa se ajuta oamenii intre ei😆
      Mai ramane problema cu filetatu`…

Puteti lasa un comentariu ...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: