Lup de mare umplut pe piure de fenicul

Anunțuri

7 comments

  1. Sic transit gloria mundi 🙂 Ce erau odata spaima marilor si cum au ajuns 😆

  2. Mie mi-e dragă abundenţa de reţete „simple şi la îndemâna oricui” în care găsesc printre ingrediente şofranul. Ăştia chiar nu au idee că 1 gram de şofran costă aproape 10 lei ?

  3. Şi 2. Peştele lup de mare e foarte uşor de recunoscut în orice pescărie ai intra : este acel peşte care îşi schimbă părul dar năravul, ba ! 😉

Va astept cu un comentariu

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: