Coldplay – Paradise – ThePianoGuys

Calcand ca de obicei cu emotie si curiozitate „behind the scene” am gasit o invitatie de-a lui loredanamilu pentru a-i vizita blogul. Nu mica mi-a fost placerea sa gasesc acolo cateva informatii despre Piano Guys un duo american din care fac parte Jon Schmidt si Steven Sharp Nelson. Ei si-au castigat faima prin YouTube, producand cate un videoclip in fiecare saptamana si postandu-l acolo, unele clipuri ale acestor doi muzicieni, numarand peste 5 milioane de vizionari. Celor doi s-au alaturat Tel Stewart si Al Van Der Beek, care lucreaza in productie muzicala si video. Impreuna au iesit pe piata, cu primul lor album in  decembrie 2011.
Despre pianistul Jon Schmidt care este membru al bisericii The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, se stie ca s-a nascut in 1966 din emigranti germani. Impreuna cu sotia sa Michelle, au cinci copii.
Clipul pe care vi-l propun, cu Pano Guys, este un remake dupa Paradise al celebrei formatii de rock alternativ si piano rock,  Coldplay si il are ca invitat pe cantaretul si actorul Alex Boye nascut in Anglia din parinti nigerieni. Mama sa a emigrat in Anglia unde acesta s-a si nascut.
In ultimii ani ai vietii tatalui sau, Alex a trait alaturi de acesta, in Nigeria.

Reclame

  1. Muzica, nu zgomot! 🙂 Pot sa-ti dau mai multe „Like-uri” ? 🙂

    • Sigur, cate unul pentru fiecare apasare a fiecarei clape de pian 🙂
      Glumesc, meritul este al acestor artisti care daruiti cu talent si incredere, au reusit sa ofere lumii, o parte din maretia muzicii nascuta din harul divin sadit in inima lor.

  2. Pingback: Negru | Drumul racului

  3. Ce-mi ramane sa va spun este ca va multumesc foarte mult! 🙂

  4. Trebuie sa recunosc cu jena faptul ca pianul l-am descoperit abia cu Clyderman. Intre timp multe s-au schimbat, astazi gasind o la fel de mare placere in a asculta cu atentie multe din intrumentele unei orchestre simfonice sau a unei formatii rock.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: