Surprizele verii

De cand cu caldurile astea, s-a terminat si cu linistea. Explozia de forme si culori iti intra pe ochi innebunindu-ti simturile. Noptile, le petreci gandind pe langa cate frumuseti ai trecut, si ca nu ti-ar fi suficiente o mie de vieti pentru a te bucura vreodata de toate. Seara incerci sa adormi dar parfumul lor sublim te urmareste pana si in vis. Dimineata vine ca o dulce eliberare dar si ca o promisiune pentru o noua experienta vizuala.
In urma cu cateva luni am cunoscut inca o data bucuria. Nimic nu prevestea ca in zilele urmatoare aveam sa cunosc placerea sublima.
Era o dimineata ca oricare alta. Priveam distrat albastrul cerului, fara vreun gand anume. Prezenta ei mi-a atras insa atentia si din acel moment, am continuat sa o urmaresc cu privirea zi de zi. In fiecare dimineata ma trezeam cu gandul ca o voi revedea. In fiecare zi mi se parea tot mai frumoasa iar in cele cateva saptamani cat am fost impreuna mi-a daruit placeri nebanuite. Apoi a plecat fara sa imi spuna nimic. Am ramas cu tristetea in suflet. Prezenta ei imi devenise naturala ca si respiratia. Chiar daca trecusera cateva luni de atunci mi se parea o vesnicie.
Dar astazi s-a intamplat o minune, ea… a revenit.

  1. 9

    E o magnolie? 🙂
    E un boboc frumos. 🙂

  2. …si nici macar nu e o blonda siliconata! 😉

  3. bursucel

    Uite că de data asta eram sigură că trebuie să fie musai O Floare! 🙂

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: