Lumea in schimbare

,

 1. #1 by 9 on 15/10/2013 - 20:03

  Mamaaa, cat aur dat! Inseamna ca ar fi necesar sa scoata macar dublu din exploatarea aurului nostru. Avem chiar atat de mult?

  • #2 by succesulpe on 15/10/2013 - 20:08

   Peste 300 de tone de aur si 1.600 de tone argint. Si astea sunt cel mai putin importante resurse.
   Zacamantul contine metale rare ale caror valoare depaseste cu mult pe cel al aurului si argintului de acolo

   • #3 by 9 on 15/10/2013 - 20:54

    Telurul…

   • #4 by succesulpe on 15/10/2013 - 21:12

    arseniu, titan, molibden, vanadiu, nichel, crom, cobalt si galiu

 2. #5 by melanie on 15/10/2013 - 21:56

  Gé, cum nu-s la curent cu situatia „en question”, nu comentez de la distanta, ca sa ma autobag în seama si sa ma aflu-n treaba…🙂 desi ridicolu’, penibilu’ si ignoranta nu „ucid” pe nici-un meridian…😀 Merci bcp pentru popasurile-ti periodice sau episodice la posturile mele, sanatate si spor în tot ce-ti propui… amicalement, Mélanie
  – – –
  P.S. ma amuza „strainezii” nevorbitori de limba româna, „traffic hunters-vânatori de circulatie”(LOL!) care-au ales optiunea-WP de bifare imediata si automata a „laicului”(sic!) far’ sa citeasca nici macar titlu’ postului!😀

  • #6 by succesulpe on 16/10/2013 - 4:26

   Stiu Melanie, nu trebuie sa o faci. Suntem deja prea multi care ne dam cu parerea, fara sa stim care este de fapt situatia reala „lol”

   • #7 by melanie on 16/10/2013 - 21:19

    multumesc pentru întelegere, Gé… respectful regards, Mélanie NB.

 3. #8 by racoltapetru6 on 16/10/2013 - 7:38

  E un pas înainte, dar cred că reclamele vor reveni într-o altă formă. E prea mare miza pentru un abandon.

  • #9 by succesulpe on 16/10/2013 - 19:41

   Iti aduci aminte cand au fost interzise reclamele la tigari. Cat de frumoase reclame erau cele de la Marlbolro sau Camel🙂
   Nu trebuia mai mult. Brandul spunea totul, imaginea te fascina.
   Este drept ca subtilitatea nu caracterizeaza pe romani.

 4. #10 by Lia on 16/10/2013 - 12:39

  Io cred că onor CNA-ul ar face bine să interzică toate reclamele mincinoase şi toate eminsiunile manipulatoare… altfel ‘geaba… nu face decât să-şi arate „slăbiciunea” şi faptul că e partizană… când unei, când altei părţi… în funcţie de naiba ştie a cui interese.
  Mna, amu, că a oprit difuzarea spoturilor respective, bine a făcut… de-ar opri şi altele de-a dreptul penibile şi idioate n-ar fi rău. Iar cei ce trăisc din asta să se gândească mai bine când semnează pentru a le da drumul pe sticlă. De câţiva ani buni, nu mai contează ce promovează dacă iese banul… A dispărut ruşinea cu desăvârşire😦

  • #11 by succesulpe on 16/10/2013 - 19:48

   Nu prea conteaza de unde vine banul, atunci cand din banii astia platesti salarii si faci si profit. Stii cum spun ei. Punctul de vedere din reclama apartine clientului, nicidecum difuzorului.
   Ei vor si platesc, eu ii dau drumul pe post daca asta aduce bani.
   Aici intervine CNA care verifica legitimitatea mesajului difuzat pe post, avand la dispozitie o colectie de legi cu care confrunta faptele. Dar asta este treaba lor, nu a noastra. Sa fie sanatosi , si noi la fel🙂 Multumesc mult pentru gandurile exprimate.

   • #12 by Lia on 17/10/2013 - 7:58

    „Nu prea conteaza de unde vine banul, atunci cand din banii astia platesti salarii si faci si profit.”😦 Mda… se pare că aşa-i pentru unii. Doar se spune că „banii nu au miros”. Păi, dacă tot nu contează de unde vine banul… de ce mai avem nevoie de legi?… hai să instaurăm legea junglei, anarhia… deoarece la fel de buni sunt şi banii obţinuţi prin trafic de persoane, crimă, droguri, jaf… Acum să nu-mi spui că nu se compară. Deoarece eu cred că se compară…cine este înstare să mintă şi şă înşele deliberat (sau din impunere dar cu bună ştiinţă pentru a-şi asigura binele propriu) este capabil şi de crimă sau alte atrocităţi.
    Pornind de la premiza că nu contează de unde vine banul… a fost afundată ţara asta (de către cei ce au preluat frâiele prin exemplul propriu) în starea de neputinţă şi lehamite.
    Pffffffff, mă întreb cum pot trăi împăcaţi cu ei şi se pot bucura de viaţă într-o mare de nefericiţi.
    O zi pină de bine, că răul vine el şi nechemat…

   • #13 by succesulpe on 17/10/2013 - 16:50

    Păi, dacă tot nu contează de unde vine banul… de ce mai avem nevoie de legi?
    Simplu legile sunt pentru a nu se inmulti smecherii, care sa le injumatateasca castigurile lor🙂
    Nu este nevoie sa instalam ceva, acestea toate sunt deja instalate si ca urmare se intampla tot ce ai semnalat tu, inclusiv cu traitul in impacare si indestulare. Nu te mai necaji. Asa a fost dintotdeauna, in istoria lumii.

 5. #14 by Bursucel on 16/10/2013 - 20:37

  Mdea… subscriu și eu la ideea că n-arunca RMGC banii pe fereastra televiziunilor de flori de măr… Miză mare, speranța de prostire așișderea, nu?😀

  • #15 by succesulpe on 16/10/2013 - 20:58

   Miza imensa. Sa bagi bani la greu fara nici o speranta hehe… cine poate crede ca oamenii obisnuiti cu aurul pe maini, nu stiu valoarea banului. Ca va fi astazi sau maine sau peste o suta de ani aurul acela va fi al LOR. tot mai al LOR. Sunt stapani peste acel pamant cu aur sub el. gata!

   • #16 by Bursucel on 16/10/2013 - 21:03

    Poi… cam asta le era și părerea inițială, doar că se pare că pe undeva au cam scăpat din vedere că mai există și români netâmpiți de reclamele lor.
    Dacă le iei docmentația la puricat, remarci că au cam aruncat cu banii aiurea pe la incompetenți. Dacă-și selectau persoane competente… ehe! Acum deja exploatau probabil în voie.
    Deh, așa-i când te scumpești la tărâțe și te ieftinești la făină…😉

Puteti lasa un comentariu ...

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: