Accident pe autostrada A1

Anunțuri

 1. july

  Daca ANM avertizeaza cu coduri portocalii si temporar cu rosu, trebuie luat in serios . Numai, uita-te, ce sasiu jos au autoturismele! cum cred ei ca trec de zapada ?!

 2. Autoturismele pe care le vezi in imagine sunt construite pentru soselele din tarile civilizate insa sunt folosite de persoane fiind si aflandu-se in cealalta catogorie 🙂
  Si bunul simt iti spune ca trebuie sa fii atent, nu trebuie sa astepti un comunicat ANM 🙂
  Si la urma urmei daca pe o autostrada este o problema sa mergi, ma gandesc cum este pe o strada cu gropi 😆 De fapt nu este de ras.

 3. Sunt mulți inconștienți care pornesc la drum în ciuda avertismentelor meteorologice. Se bazează pe cei de la deszăpezire, chiar dacă s-a văzut de atâtea ori că, în caz de viscol, intervențiile acestora sunt aproape zadarnice. Și să nu uităm în ce țară trăim!

  • Unii inca mai spera ca s-a schimbat ceva in acest sfert de secol ce a trecut.
   Dar s-au schimbat, pe ici pe colo, doar cei care fura in mod legal, de la noi…

 4. Alin

  Masuri….adica ce ? Asfalt, parapeti, utilaje de deszapezit ? Asta sa isi ia de acasa romanii ?

  • „Masuri” l-am folosit ca termen termen general, pentru a defini informarea asupra conditiilor drumului si daca chiar te incapatinezi sa te avanti cu capul inainte cu orice pret, un rezervor plin si chiar o canistra de benzina, ca rezerva splimentara, de combustibil, lanturi pentru roti, imbracaminte calduroasa, hrana in abundenta si apa daca nu cumva si ceva pentru incalzit. Si asta pentru ca stim bine ca aici nu este ca pe german autobahn. Dar va fi bineinteles, dar numai la taxele de intrare pe autostrada si e posibil si de… iesire. Multumesc pentru comentariu. Si `a propos, se mai intampla si la ei:

   german autobahn

   German autobahn 2010 –
   Credit Photo: AFp

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: