Anna Razumovskaya – expozitii

Anna Razumovskaya s-a nascut in fosta URSS, in perioada razboiului rece, si este absolventa Universitatii de Stat din Rusia – sectia Arte, unde a si primit distinctia de Artist de inalta clasa, in anul 1991.
Intre anii `92-95 pictorita si-a continuat studiile de arta in Germania, Belgia si Olanda. Operele sale au fost expuse in expozitii personale in New York, Paris, Amsterdam, Toronto, Anvers si Berlin iar multe din lucrarile sale se afla in colectii particulare din intreaga lume.
Anna are ca sursa de inspiratie eleganta gratioasa a femeii cu stilul ei clasic si ademenitor in acelasi timp serios si provocator. Pastrand un echilibru atractiv intre traditional si modern, tablourile sale le prezinta gratioase si in posturi provocatoare, pensula sa transmitand pasiunea si seductia sexului feminin.
Influentata fiind de maestii picturii secolului 19, Rembrant, Valentin Serov, Peter Paul Rubens si John Singer Sargent, arta ei poarta pecetea romantismului liric renascut in portret, simultan cu crearea unui stil modern si original.
Anna Razumovskaya care este recunoscuta a fi una dintre cei mai importanti artisti ai genului din ziua de astazi, este stabilita in Canada de mai multi ani, tara pe care o considera ca fiind adevarata ei casa.

Anna Razumovskaya

Anna Razumovskaya (1)

Anna Razumovskaya (2)

Anna Razumovskaya (3)

Anna Razumovskaya (4)

Anna Razumovskaya (5)

Anna Razumovskaya (6)

Anna Razumovskaya (7)

Anna Razumovskaya (8)

Imi pun intrebarea daca poate fi realizata o asociere mai perfecta decat cea a frumusetii trupului unei femei si o vioara.


Reclame

  1. Dacă te referi la formă, cred că a doua imagine ilustrează perfect asocierea de care vorbeşti. În fond, ai dreptate din nou. Asemănarea continuă şi la nivel interior: cutii de rezonanţă 😉

    • Poti chiar sa ii simti muzicalitatea formelor si armonia miscarilor? O simfonie de tonuri de culoare, cu rezonante interioare ce fac sa vibreze fiecare din corzile inimii privitorului. Un cantec al carui refren ramane ca o unica dovada a unei armonii desavarsite…

  2. très jolies peintures…
    * * *
    @ultima-ti fraza… da, vioara sau ghitara… cum le vedea Ingres… 🙂

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: