Despre fericire

Reclame

 1. Splendid spus!
  Tu ești fericitul din poză? 🙂

 2. Nu, nu sunt încă ecvestră! Deși îmi plac caii, mulțumesc cerului că n-am copite! 🙂

 3. Lia

  Huh, „G”, io cred că fericirea este o iluzie, un soi de fata morgana pe care o căutăm mereu, ignorând acea stare indefinită de bine, de tihnă şi crâmpeiele de împlinire pe care viaţa ni le oferă clipă de clipă. Dar, da, dacă n-ar fi problemele (mai mari sau mai mici) n-am face diferenţa 😉 .

  Sărbători frumoase cu lumină în suflet şi-n privire, „G”!

  • Intotdeauna omul a privit spre departari crezand ca acolo isi va afla marea fericire nevazand ce este in imediata lui apropiere. 🙂
   Sarbatori luminate, pline de bucurii si fericire!

 4. Fiecare cu felul lui de fericire. Aș zice că o găsești foarte ușor atunci când îți dai seama câte daruri ai de la viață.

  • Asa este Petru. Fiecare dintre noi intelegem fericirea altfel. Dar stiu ca va vini si o vreme, cand toti o vom vedea in acelasi fel.
   Sa ne bucuram cu totii la fel de Sfintele Sarbatori de Paste, pastrand in suflet credinta in izbanda vietii si a binelui. Sarbatori fericite!

 5. Dacă eşti şi frumos şi capabil să rezolvi probleme, eheiii, câtă fericire… ! heheheh, scuze, am tras cu ochiul la discuţia cu Fee. Super!

  • Daca esti frumos poti avea intotdeuna un as in maneca, dar asta nu garanteaza nici succesul nici fericirea. De multe ori inteligenta mintii si curajul de a actiona pot deschide drumul spre fericire si succes. Iti aduci aminte de Susan Boyle:

   Iti multumesc ca mi-ai dat posibilitatea sa readuc aminte tuturor, despre acest moment din „Britans Got Talent 2009”. Este dincolo de cuvinte…

 6. G., uite-așa o să ajung să-i mulțumesc Bunului pentru momentele în care mă mai blagoslovește cu câte o problemă. 😉

  • El doar te pune la incercare sa vada daca toate darurile cu care te-a inzestrat iti folosesc sau nu . Daca da, atunci are sa iti mai dea si daca nu are sa iti mai ia.

 7. Ce scrie acolo n’are de-a face cu fericirea.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: