Elton John se retrage din activitatea muzicala ?

Solistul englez Elton John, pare ca va renunta la cariera sa muzicala. Cel putin asa lasa el sa se inteleaga ca se va intampla dupa terminarea turneului pe care il face acum in Europa.
Dupa o cariera muzicala de peste patru decenii, Sir Elton John ajuns acum la varsta de 60 de ani, a vandut peste 450 de milioane de discuri. Numai melodia sa Candle in the Wind 1997 a fost vanduta in peste 37 de milioane de exemplare.
A avut sapte albume consecutive pe locul 1 in topurile din Statele Unite, 56 de melodii in Top 40, 16 melodii Top 10, patru melodii numărul 2 si noua melodii numărul 1.
A castigat cinci premii Grammy, un premiu Tony, iar pentru muzică din filmul The Lion King, a primit in 1995 premiul Oscar si un Glob de Aur.
In anul 2004, revista Rolling Stone l-a pozitionat pe Elton John pe locul 49 in Top 100 a celor mai buni artisti din istorie.

Elton John – Don’t Let The Sun Go Down On Me

.


  1. E alegerea lui și trebuie să o respectăm. Probabil vrea să se ocupe mai mult de căsnicie…

  2. G., totuși eu nu mi-s dumirită – am prins doar o frântură din discuție 😐 – și simt că-mi scapă ceva… O fi și ora de vină, deh! 🙄
    Cum o fi mai nimerit – casă sau ca să…? 😕

  3. Cred ca parerile sunt impartite privind folosirea acestui tip de conjuntie, depinzand foarte mult de forma sub care este prezintata si dupa cum stim, ele pot fi simple (ca, să, de, ori) si bineinteles, compuse (ca să, cum că) etc.
    In aceasta situatie specialistii, ca si mine de altfel, recomand forma compusa legata, care nu aduce prejudicii nici de fond nici de forma. 😆

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: