Expozitia de pictura – Alexei Adamov

Alexei Adamov s-a nascut in septembrie 1971 in Taganrog, un oras atestat inca din secolele 6-7 inainte de Hristos dar si un unul cu o lunga istorie in razboaiele ruso turce pentru cucerirea orasului port si suprematia in aceasta zona a Marii Azov.
Dupa infiintarea portului Sevastopol in 1783, Taganrog isi pierde importanta militara dar ramane un mare centru industrial, cultural si comercial.
Bunica lui a fost prima care si-a dat seama de talentul pe care micul Alexei in are in pictura si il trimite la o scoala de arta. Dupa absolvirea scolii, ramane sa sa lucreze in locurile din spatele clasei. Aceste lucrari sunt insa doar schite facute cu pixul. Intra la Colegiul de arta M.B. Grekov din Rostov dupa a treia incercare si pe care il termina in anul 1992.
Din 1996 lucreaza tablouri pe care le expune in multe Sali de expozitie din orasul natal, Saint Petersburg, Moscova, dar si Praga, Paris, Londra sau Toronto.
Lucrarile de arta ale lui Alexei Adamov pot fi gasite in multe muzee publice dar si colectii personale ale multor iubitori de arta sau politicieni cunoscuti.
Din multele peisaje din natura am ales pe cele ce surprind acest anotimp cu toata frumusetea lui:

a (1)

a (2)

a (3)

a (4)

Anunțuri

  1. Am „împrumutat” și eu ceva omăt din aceste tablouri, că pe la mine natura-i tot gri.

  2. Frumos, doar ca mi-am ostoit dorul de zapada cu cea din propria curte. Dar duc inca dorul cerului senin. Un an plin de bucurii!

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: