In numele libertatii de exprimare

 1. Sunt mai impresionat când aud un tânăr oarecare ce știe să recite corect o poezie de Eminescu, decât de tot felul de speculații sordide din viața marelui poet.

  • Pasiunea asta a descoperirii acoperitului si a manjirii cu mizerie a tot ceea ce este pastrat curat, asta in numele dreptului la cunoastere a adevarului fiecaruia, fiecaruia care are gura mai mare sau putere media, pot face curand ca vocile acelea sa se auda tot mai rar.

 2. M.C.

  Am impresia că începem să dăm mai multă importanță celor morți decât celor vii. Dar un subiect de bârfă nu poate rămâne neexploatat de către jurnaliștii lui pește prăjit.

  • Despre unii dintre cei morti poti spune cu certitudine ce au lasat in urma lor. Cei vii pot genera doar stiri de cancan, care desigur sunt si foarte mult gustate de populatie.

 3. Când vorbești despre Eminescu, nu poți începe decât așa, ca într-o poveste: A fost odată ca niciodată un Făt-Frumos care a scris într-un an, cât alții în zece și în zece ani cât pentru Eternitate…
  Splendid articol!

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: