Un vot al maniei

Reclame

 1. Grecia are nevoie de Uniunea Europeană așa cum aceasta are nevoie de Grecia. Vor ajunge la o înțelegere, pentru că și UE trebuie să se adapteze schimbărilor din fiecare țară.

  • Nimeni nu se asteapta ca de acum in Grecia sa curga lapte si miere. Mainilor lungi ale Coruptiei nu le scapa nimeni dintre cei care umbla cu banii. Nici chiar celor carora nu le-a trecut prin minte vreodata. Odata intrati in Marea Hora ori joaca ori virtejul ii arunca in afara.

 2. Si Grecia a fost un cobai al austeritatii, ca si noi. Ei s-au trezit, noi…
  Abia astept sa vad rezultatul meciului Grecia-Germania, sa vad cine inscrie primul gol. Eu tin cu Grecia, nu ca-s fan, dar m-am saturat de mareata Germanie, care stie ea tot!

  • Grecia a ales. Si noi am ales.
   Alegerile astea sunt marea incercare in care se verifica maturitatea cetatenilor unei natiuni.

  • Germania nu stie tot, ea stie doar cam jumatate din ce trebuie. Despre cealalta jumatate e experta SUA , iar asta e mai a dracu’ decat toate, de desteapta (si interesata) ce e 😀

 3. Libertate, Sancho, este unul dintre cele mai prețioase daruri pe care cerul a dat oamenilor; cu ea nu se poate compara comorile pământului și la mare: de libertate, precum și pentru onoare, se poate și ar trebui să-și riște viața.
  Miguel de Cervantes Saavedra

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: