Mark Spain – Galeriile de pictura

Mark Spain este un artist contemporan nascut in 1962. A studiat arta la Colegiul de Arta si Design Medway, pregatindu-se in grafica, ilustratii, portrete.
Mark Spain initial a lucrat ca producator de postere de arta, coperti de carte si felicitari sau ca ilustrator independent. Tehnica sa include si airbrushing-ul pentru a crea un look extrem de rafinat.
In anul 1984 interesul lui Mark pentru grafica il face sa infiinteze propriul studio de arta si sa se concentreze asupra gravurilor.
Lucrarile lui Mark sunt expuse in galerii de arta din intreaga Marea Britanie dar pot fi gasite si in colectii private din Spania, Belgia, Franta, Noua Zeelanda, Australia, Olanda, Hong Kong, Japonia, Statele Unite ale Americii sau Canada.

Ma intrebam ce anume imi atrage atentia asupra picturilor acestui artist. Toate par sa aiba un element comun. Va las pe voi sa ghiciti care…

mark_spain

mark_spain (1)

mark_spain (3)

mark_spain (4)

mark_spain (5)

mark_spain (6)

mark_spain (7)

mark_spain (8)

.


 1. Ia să-ncerc…ăăă….Ştiiiiiu! Eşarfa! 😀

  • ăhă…
   Pentru formidabilul tau spirit de observatie, esti invitata mea speciala, la concertul de sambata seara. Trebuie sa recunosc ca esarfele acelea enorme, nu le vazusem

 2. Coafura, zulufii ? 😀

  • Raspuns corect! Primesti o invitatie la concertul lui Bruce Springsteen de sambata seara!
   Chiar daca coafura nu este foarte elaborata, confera unei femei o nota aparte de eleganta si evoca o feminitate senzuala care te face sa te gandesti la parul dezordonat de dimineata.
   Gatul lasat liber si umerii goi, asociati cu o tinuta de seara, nu fac decat sa intareasca ideia unei seri minunate si de ce nu, a unei promisiuni.

   • Da, este foarte frumos modelul, cred ca pictorii sunt niste oameni senini, plini de incantare, din firea lor 🙂

   • Cred ca fiecare artist traieste intr-o lume a sa, pe care are avantajul de a sti sa si-o creeze asa cum si-o doreste, folosindu-si talentul. Am scris despre asta intr-un articol mai vechi. Acum vin cu o intrebare. Ce talent ne trebuie noua celorlalti, pentru a face la fel?

 3. Eu aș zice că eterna și inepuizabila femeie. Știu că e banal, dar nu vreau să repet un răspuns de mai sus.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: