Ce meserie sa-ti alegi in viata

Tot mai multi dintre tinerii nostri… se confrunta cu problema alegerii unei profesii adecvate in viata lor.
Altii care au ales, constata ca au studiat pentru o profesie, dar aceasta nu are sau nu mai are cautare pe piata muncii, iar la fel de multi sunt cei care au ales o profesie la indemnul parintilor sau a altora, fara ca aceasta sa li se potriveasca.
Cum meseria de traitor pe feisbuc nu asigura cantitatea de proteine, glucide si carbohidrati necesare unui organism sa spunem viu, cu totii isi doresc o macar o meserie care in primul rand sa nu solicite cine stie ce efort fizic sau intelectual, dar mai ales, sa fie si platita pentru exact ceea ce le place lor sa faca mai mult, de asemenea sa fie o profesie care sa aiba cerere pe piata muncii pe o durata de timp, posibil cat mai lunga si care sa le aduca satisfactii si implinire.
Cam acestea ar fi premizele pentru un bun start in viata, dar uitati-va ce a ales fatuca asta din Ucraina, despre care va voi vorbi in randurile urmatoare si care la numai 16 ani era DJ -ul unora dintre cele mai cautate night cluburi ca, Orangerea Supper Club, Patipa, sau Matrix din Kiev.
Numele ei este Marta Martus si este nascuta in Kiev pe 24 mai, iar peste cateva zile va implini varsta de 25 de ani. Ea este cunoscuta ca DJ Juicy M, dar si ca producator de muzica electro, si progresive house.
Inca de o la varsta frageda a fost indragostita de muzica. La cinci ani a luat cursuri de dans, apoi a urmat clasa de pian la scoala si ulterior a fost prezentator la un canal tv de muzica dar studia si jurnalismul la universitate.
La Dubai, a fost numita “Best Female DJ of the Year” la ProDJ Awards din 2010.
Intre 2011–2012 a avut primele concerte ca DJ de hip hop si R&B in Europa si apoi in Asia.
Juicy M a concertat in mai bine de 50 de tari de pe patru continente,  a cantat in deschidere la concertele celebrilor Black Eyed Peas, Backstreet Boys, Afrojack, Jay Sean, Skrillex, si a ajuns pe primul loc pe “Next Big Sound” Billboard Chart, in august 2013.
Trebuie sa mai fie spus ca in afara de cariera sa in muzica, DJ Juicy M a facut cariera si in modeling, pozand pentru mult apreciatele reviste FHM si Maxim, dar imaginea ei a aparut si pe copertile revistelor XXL, sau Timeout.

Cu asta gata. Uitati-va doar la degetele ei pe consola si va spun eu ca nu e usor. O urmaresc de juma` de ora…

DJ Juicy M – All home mix Songs

  1. Salut, mă bucur într-un fel că ai abordat acest subiect pe partea muzicală. Am o singură întrebare… Te pricepi, știi să fii Dj?

  2. Deci de la el au aparut tot felul de variante ale bancului asta prin lume…

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: