The Young Pope – Sezonul 1

The Young Pope

Serialul de televiziune „The Young Pope” ne spune povestea inceputului pontificatului papei Pius al XIII-lea, un papa tanar dar si primul Papa american din istoria Bisericii, cel mai misterios si contradictoriu dintre toti conducatorii de la Vatican, care vrea sa isi stabileasca noul sau pontificat ceea ce presupune fermitate si lupte interne de putere, intr-un Vatican inchis si secretos.
Noul papa este fermecator. Perspicace si naiv, ironic, meticulos, arhaic si modern, indoielnic dar si ferm, melancolic dar si necrutator, el se afla in lupta lui pentru a gasi un Dumnezeu pe care il poate darui omenirii dar si lui insusi. Nu va ganditi la acest film ca fiind unul religios ci mai degraba ca unul despre oameni si relatiile dintre ei dar si cu Dumnezeu.
Filmul este creat si regizat de catre Paolo Sorrentino pentru Sky Atlantic, HBO, si Canal + si il are in rolul principal pe actorul american Jude Law.
Un alt rol important este jucat de admirabil catre sora Marry interpretat de catre actrita Diane Keaton, cunoscuta noua din rolul lui Kay Adams-Corleone, Nasul.

Acest serial a avut premiera si la HBO Romania. Garantez ca filmul merita sa fie vazut nu numai pentru jocul remarcabil al lui Jude Law sau dialogurile inteligente si dure, cat mai ales pentru ceea ce multora ni se pare a fi de umplutura.
Pentru cei carora descrierea succinta facuta aici  le-a atras atentia, pot urmari episoadele primului sezon al serialului „The Young Pope” pe acest link

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: