Guvernul Grindeanu si Parlamentul

Daca e miercuri, atunci avem votul pentru validarea membrilor din Guvernul Grindeanu:

total parlamentari: 463
prezenti: 433
voturi pentru: 295
voturi contra: 133
numar minim necesar de voturi: 232
concluzie: Guvernul Grindeanu a trecut de Parlament.

  1. Şi scuze că întreb, cum vezi acest guvern? Şi mai înainte, te aşteptai sau…?

    • Eu intotdeauna incep prin a acorda incredere oricui, nu fara insa de a fi atent la orice miscare sau pas gresit facut.Din acel moment incep sa contorizez prin scadere. Ca sa fiu precis, il creditez ca hotarat si capabil de a-si duce la indeplinire programul care pare benefic in linii mari. O a doua sansa nu o va mai avea.

  2. Ivy

    G., cum trecu, asa va si fi. Incepe sa devina clar ca este guvernul care va,,spala” de pacate infractorii, indiferent de apartenenta lor politica.

    • Lupta dintre Stanga si Dreapta este acerba intre partidele politice in functie de apartenenta lor la familiile europene. Directiva este ca partidele de stanga sa dispara definitiv. Asa ca este ultima sansa a celor de acum, de a mai ramane pe scena politica a Romaniei. Daca o rateaza, Romania va deveni de dreapta o foarte buna bucata de vreme si atunci fiecare va avea dupa posibilitati, cu toate consecintele ce deriva de aici. O coalitie intre stanga si dreapta ar fi putut sa lucreze impreuna pentru TARA in atingerea telurilor politice comune, folosindu-se desigur de masurile politice si ale doctrinei proprii. Asta ne-am dorit de la USL: unirea eforturilor tuturor indiferent de cine este la putere. Dar la noi se aplica inca politica de a trage la gioale, nicidecum la acelasi jug. De asta suntem unde suntem.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: