#rezist

rezist

.


 1. Tristă realitatea căreia-i tot #rezistăm!

  • Romanii se dau de ceasul mortii pentru problemele cele mai importante si de inalt nivel de constiinta ale statului si iau parte activa la conducerea democratica a acestuia, prin mitinguri de protest pro sau contra a ceva, pentru incurajarea unora sau descurajarea altora, pentru nici nu mai conteaza ce, important este sa dea cu gura.
   Nici unul dintre acestia nu baga de seama la lucrurile foarte marunte ale vietii, cum ar fi ca alaturi de ei se moare, se flamanzeste, se ramane fara adapost, se injecteaza droguri, se rad de pe suprafata tarii mii de hectare de paduri, se ramane fara petrol, fara gaze, colcaie sobolanii, ne inunda gunoaiele noastre dar si ale altora, ne dispar spitale, se ramane fara educatie, fara cultura, creste rata analfabetismului, se inregistreaza toate convorbirile personale, creste rata abandonului scolar, o iau muntii la vale, raurile ies din matca, sute de gospodarii dispar, au loc asa zise cutremure, se pierde identitatea nationala, se vand mii de hectare din pamantul arabil al tarii, se distruge totul in jur.

   Pentru acestea nu mai #rezist-a nimeni?

   In schimb noi suntem buni tare la proteste: Mii de locuitori cu spirit civic, din marile orase civilizate ale tarii, observa, socializeaza si isi dau intalnire in strada pentru ca sa protesteze: pentru motociclistii kamikaze, pentru starpirea cainilor comunitari, pentru nu stiu ce incendiu, pentru viitorul copiilor acestei tari, impotriva violentei in familie, pentru drepturile lesbienelor si a familiilor gay.

 2. Potecuța are dreptate. Trist 😦

  • Stiu ca esti comentator amator si iti multumesc pentru opinia ta. Ce am raspuns Potecutei, este in aceeasi masura raspunsul meu pentru tine si pentru toti cei care au reusit sa inteleaga mesajul din imaginea de mai sus.
   Pentru toti ceilalti este o invitatie la a vedea si mai departe, acele lucruri pentru care merita cu adevarat sa lupti.

   • Faptul că-s comentator amator mă scuză sau mă acuză?

   • Nici vorba de vreo una dintre cele doua variante. Pentru mine este o onoare sa te afli printre cei care comenteaza postarile mele, lucru pentru care iti multumesc si te invit sa o faci intotdeauna, spunandu-ti sincer opinia.

 3. Vezi cît de mult diferă valorile care merită sau nu „diez”-ul unora? Ar fi de rîs dacă n-ar fi de plîns…

  • Raspunsul tau m-a dus cu mintea la ceva invatat la scoala in orele de muzica si anume ca:

   Diezul = ridica inaltimea sunetului cu un semiton
   Bemolul = coboara inaltimea sunetului cu un semiton.
   Becarul = anuleaza diezul sau bemolul, aducand sunetul la inaltimea lui naturala.

   Diezul este deci prin definitia lui, ceva care altereaza sunetul cald al notelor naturale de pian. Este sunetul produs prin apasarea clapelor negre.

   • Ok. Eu doar am vrut să nu-i spun hashtag, fiindcă însăşi pronunţia acestuia mă deranjează. A devenit simbolul unei situaţii absurde, a unei lumi absurde, cea în care am ajuns să traim.

   • O lume ca cea descrisa de cei doi de mai jos?

   • Exact. Însă nu fac greşeala să mă amuz fiindcă niciodată nu ştii cum va arăta limbajul viitorului. Aşa am rîs şi de FB 😆

 4. Pingback: #rezist | Calea spre succes

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: