Ofertă specială

Săptămâna aceasta avem o ofertă de nerefuzat, cred…
Ofer pui de gripă de rasă Müchhausen, înţarcat, având pedigree şi origini sănătoase, cu părinţi arbitraţi (Greacy von der Stomakhal şi Much von Nashchterg).
Are carnet de sănătate, este vaccinat şi vitaminizat timp o săptămănă întreagă.
Nu este deloc mofturos la mâncare. Ii place cel mai mult ceaiul de tei, iar dacă se poate şi cu o feliuţă de lămâie, atunci îţi rămâne recunoscător pe viaţă. Nu încercaţi să îi daţi altceva pentru că va refuza orice altă mâncare. Pe verificatelea.
Este foarte fericit dacă i se dă să roadă câte o aspirină de trei ori pe zi, chiar dacă ştie că îi face rău. Dar na, acum fiecare cu viciul lui.
Dintre carateristicile generale amintim că pe lângă manifestările comune rasei, acesta are o fire lipicioasă, adaptabilă, statornică şi de încredere. Nu stă în lesă dar nici nu te părăseşte decât foarte greu insă absolut niciodată atâta timp cât manifeşti simptome de renoree, cefalee, durere în gât, tuse sau strănut, dovedind dacă ar mai fi nevoie, încă o dată, tot devotamentul şi iubirea lui fierbinte.
Că veni vorba. Este exagerat de afectuos, care este o altă caracteristică importantă peste care nu poţi să o treci cu vederea. Aproape nu te lasă să ieşi din casă. Literalmente te sufocă cu afecţiunea lui.
Aceasta face ca dintre activităţile zilnice cel mai mult să apreciaze somnul. Cade lat oriunde îl prinde momentul sau oriunde îl luaţi cu dumneavoastră, fie că este acasă, în autobus, la serviciu sau în vizită. Extrem de greţios, cochet şi longeviv .
Capacităţile lui sunt binecunoscute încă din antichitate. O atestă scrierile de pe plăcuţele de lut sumeriene, în hieroglifele descoperite pe pereţii piramidelor egiptene, dar şi de către cercetătorii englezi cât şi cei americani, că aceşti pui au o extrem de mare putere subtilă asupra noastră.
Firea caldă şi energia lor puternică acţionează asupra corpului uman şi nu îi distruge mediul energetic ci pur şi simplu, îl elimină. Garantez şi eu pentru asta!
Puii de culoare neagră sunt capabili să absoarbă foarte multă energie pozitivă, iar cei roşcati cât şi cei bej, ne protejează de blestemele zilnice pe care în mod normal le întâlnim pretutindeni în afară de acasă.

Sper să nu vă deranjeze dacă cer şi ofer seriozitate maximă. Apreciaţi vă rog faptul că am scris anunţul cu diacritice, pentru o comunicare perfectă. Nu postaţi inutil!

PS Imaginea este doar orientativă.

 1. Crisa

  tare oferta 🙂
  ai avut multe cerințe ? 🙂

  • La ce inghesuiala e pe aici, se vede treaba ca raportul cerere oferta, este subunitar. 😉

   • Crisa

    acum na, știi cum e cu înghesuiala …mai bine mai puțin , dar calitativ…decât mult și prost :)…oricum oferta a fost senzațională 🙂

   • Asa am spus si eu, dar vezi tu ca asa de bine am mascat-o incat nimeni nu a remarcat-o.Si cate or mai fi pe aici impartasind aceeasi soarta 🙂
    La modul asta de a-mi prezenta oferta cred ca pot ramane in scurt timp fara clienti. 🙂
    Iti multumesc pentru apreciere.

   • Crisa

    lasă că le descopăr eu 🙂
    cu plăcere :), deși plăcerea este de partea mea …

   • Pot sa iti dau o sugestie. Ce spui de acest articol?

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: