Wonderful life

Cine nu a visat macar singura data la insula lui proprie si personala?
Cine nu s-a vazut macar o data lincezind in linistea unei plaje pustii, umbrita pe alocuri de cocotieri inalti cu crengile penate a caror frunze fosnesc usor in briza calda a oceanului, cu plaje cu nisip fin in care sa poti sa iti infingi voluptos degetele, pentru ca sa il lasi apoi sa iti alunece printre degete, in timp ce milioanele de mangaieri ale grauncioarelor fine rostogolite, pornesc sa te invaluie de acolo?
Cine nu a visat la apa limpede a unei oaze aflate in mijlocul oceanului in care sa inoti alaturi de minunatele creaturi ale apelor pentru ca apoi sa te intorci pe nisip in bratele jumatatii tale care te asteapta cu o ghirlanda cu flori multicolore de orhidee si cate un pahar cu Tequila Sunrise pe marginea caruia o feliuta de portocala tine companie unei cirese, sau chiar doar cu suc dulce acrisor de rodie, si cuburi de gheata?
Cine nu a visat vreodata la un rasarit de soare pe un tarm aflat la capatul lumii, fie macar la un apus de soare, asezati impreuna pe scara din lemn de bambus a casutei din barne de la marginea oceanului, strajuita de o parte si de alta de cate o faclie aprinsa, care sa va lumineze chipurile imbujorate de ganduri tainice inca nerostite dar incarcate de promisiunea implinirii?

Retineti locul si cand veti merge acolo, sa-mi trimiteti si mie o vedere presarata cu nisip si o picatura de Tequila.

  1. Eu am dreptul să visez, chiar dacă-i o mare fantezie, dar tu îi fi mai realist și îți dai seama că nu voi avea ocazia să-ți trimit vreo vedere. 😦

  2. Pentru vederi trimise din visare o fi nevoie de timbru?

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: