The Liberators International

Pentru cei care au calatorit in trenul de Perth, acea dimineata de septembrie, a fost de neuitat.
Peter Sharp, fondatorul miscarii sociale The Liberators International, la ora 07:51 intra in trenul rapid ce mergea la Perth si incepe prin a transmite calatorilor un mesaj. Intentia lui este de a-si face cunoscuta aprecierea pentru munca pe care acestia o fac, prin a demonstra ca toti sunt importanti, apreciati si iubiti si ca pot trai intr-o lume in care barierele sociale pot fi rupte lasand loc dragostei si omeniei.
Peter a inmanat celor prezenti versuri ale cantecului „Somewhere Over the Rainbow” si acompaniat de un prieten ce canta la Ukulele au inceput sa fredoneze cantecul.
In cateva secunde o unul cate unul, o mare parte din calatori se decid sa se alature acestei revarsari de cantec si bucurie generala. Peste jumatate dintre pasagerii trenului incep sa cante impreuna chiar daca nu se cunosc unii cu ceilalti. Iar atunci cand s-a terminat cantecul un val de emotii pozitive, urale, aplauze si zambete a venit din partea tuturor.
The Liberators creeaza aceste momente pentru ca lumii sa nu ii mai fie teama sa isi exprime sentimentele in public.
Urmatorul pas a fost de a crea o miscare prin cinci capitale ale Europei.
A urmat cantecul al lui Bob Marley „Three litle birds” cantat in autobuze, trenuri sau ambarcatiuni din 18 tari si 25 de orase din intreaga lume. Sute de pasageri nesuspiciosi au cantat versuri si au fost incurajati sa ia parte la aceaste actiuni.
Cantecul s-a dovedit capabil de a sparge barierele dintre oameni, precum si la imbunatatirea starii de spirit si a bunadispozitiei generale.
The Liberators a ales acest cantec datorita mesajului sau de speranta si unitate, in care Bob Marley spunea in urma cu 40 de ani ca „fiecare lucru mic va fi bine”. Urmariti filmul facut atunci:

Reclame

  1. Crisa

    foarte frumos :)..îți oferă o stare de bine….

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: