Marina Marina Igorevna – Painting

Marina Marina Igorevna s-a nascut in anul 1970 in micul orasel rural din Rusia, numit Tambov.
La varsta de sapte ani a fost acceptata la clasa de pian a unei scoali speciale pentru copii dotati.
Dupa absolvirea scolii la varsta de 17 ani, pleca sa munceasca petru a castiga ceva bani sa poata sa-si continue studiile de muzica la liceu.
S-a angajat la o fabrica ca asistenta la departamentul de publicitate grafica.
Aici ea si-a descoperit talentul ca desenatoare si artist plastic.
In 1990 a intrat la Universitatea de stat Kostroma Necrasov, la Facultatea de Arte Frumoase.
De-a lungul intregii sale perioade de pregatire Marina Marina s-a angajat activ in educatia sa crescandu-si permanent nivelul pregatirii sale profesionale, a creativitatii, exersandu-si mana si talentul in diferite genuri si tehnici de pictura.
A terminat studiile universitare in 1996 cu lucrarea de diploma numita „Portret de fata in costum de teatru” care a fost foarte bine primita.
Dupa aceasta perioada Marina Marina Igorevna a a lucrat foarte mult expunandu-si lucrarile si primind numeroase si important distinctii.
Marina locuieste in St Petersburg fiind casatorita cu Aydemir Saidov, un artist profesionist care are multe lucrari nud. Cuplul are o fata de 18 ani care studiaza si ea pictura, la fel ca si parintii sai.
De-a lungul perioadei sale de dezvoltare in arta, Marina a incercat continuu sa isi elaboreze un stil personal si sa caute o tematica a lucrarilor sale pe care sa o dezvolte continuu. In final a considerat ca nudul reprezinta este tema cea mai interesanta si mai bogata pentru ea, ca artist plastic.
Se pare ca indiferent de talentul sau prezent in toate lucrarile sale nu a contat pana la participarea in anul 2009 la o expoziție unde a fost aleasa „The Artist to Watch”. Acesta a fost momentul norocos al vietii sale, cand a fost abordata de reprezentantii unei case de licitatii din Londra.
Acum lucrarile sale sunt vandute cu succes la Christie si in galerii din St.Petersburg.
In primavara lui 2014 Marina a inceput sa lucreze cu agent american. Lucrarile ei fiind expuse in galerii, ca Waterhouse, Santa Barbara, si Lotton Gallery, Chicago, Statele Unite.
In toamna aceluiasi an, revista de arta „American Art Collector”, a prezentat arta Marinei in paginile sale.

Marina Marina Igorevna

Marina Marina Igorevna

Marina Marina Igorevna

Marina Marina Igorevna

  1. Trebuie. Trebuia de-atunci să spun ce mult mi-au plăcut picturile. Cred că port undeva, în suflet, dorul și fascinația în fața mării. Am pierdut din pacate obiceiul de a hoinări prin sălile de expoziții dar compensez uneori ” căscînd gura” pe net. Cu mulți ani în urmă am avut aceeași reacție în fața peisajelor marine ale lui Aivazovsky, descoperite într-un album de pictură…Stilul nu este același dar efectul da. 🙂

    • Da, diferenta rezida in faptul ca Aivazovsky apartine curentului romantic in pictura. Eu am adus aici cu precadere lucrari ale realismului si uneori ale suprarealismului dar asta nu inseamna ca nu voi deschide in viitor galeria virtuala cu tablouri apartinand si altor curente artistice. Iti multumesc mult pentru interesul viu si comentariile pertinente pe care le faci intotdeauna materialelor pe care le public, ceea ce demonstreaza o deschidere larga spre multe din subiectele pe care le propun. 🙂

  2. Pingback: Aydemir Saidov – Painting | Calea spre succes

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: