25 DE MILIOANE de vizualizari

In mai puțin de 10 zile Kris Jones a ajuns la 25 DE MILIOANE de vizualizari atat pe Youtube, cat si pe FB. Clipul este facut de fiica sa in varsta de 15 ani in cabina masinii. Cadrul a fost astfel ales pentru ca filmul a fost creat live pe Internet in parcarea unui market local, deoarece ei nu au internet de mare viteza la ei acasa, precum au toti marii vlogari de succes din tara noastra. (…)
Ati spune poate ca este incredibila aceasta ascensiune fulminanta a melodiei „Tennessee Whiskey” a lui Chris Stapleton. Daca o veti asculta in interpretarea lui Kris veti intelge de ce:

Fanii muzicii country si lumea isi pun aceeasi intrebare: Cine este Kris Jones?
O revista de specialitate are raspunsurile. In primul rand Kris Jones are varsta de 38 de ani si este din Alvarado, Texas. Isi iubeste imens de mult familia, sotia sa Destinie si pe cei trei copii dintre care primul este un baiat care acum are 18 ani.
El considera si o spune public si fara retinere, ca fara cei din familia lui nu s-ar fi intamplat nimic in viata lui. Texanul timid si muncitor a dorit intotdeauna sa isi faca o cariera in muzica, Jones a crescut cantand muzica evanghelica in biserica, insa intotdeauna a pus familia sa pe primul plan in indatoririle sale. A invatat sa cante singur country music la fel cum a facut-o si Sam Cooke si acum interpreteaza perfect melodii originale. Il puteti asculta cantand la fel de bine ca Garth Brooks sau Keith Urban.
Mii de fani si-au exprimat opinia ca acesta sa isi incerce norocul la emisiunea The Voice de la NBC ceea ce a si facut, insa fara succes. Asa ca aceasta cariera muzicala a lui Kris Jones se compune deocamdata doar din cateva clipuri muzicale, inregistrate si urcate pe Youtube, din camionul sau cu care isi castiga zilnic existenta.

.


  1. wow, incredibilă voce! Bravo lui! Deşi merită mai mult.

    • Este plin Pamantul de oameni talentati, care nu isi vor gasi locul binemeritat in sfera celor cu aceleasi insusiri naturale. De la talent innascut pana la celebritate este un drum foarte lung. Multi nu mai ajung la capatul lui sa vada cu ochii lor recunoasterea meritelor.
      Si acum sa ne intrebam cine sunt cei care fac impartirea in da si nu. O sansa o au cei norocosi. O alta cei frumos claditi de Natura. Cele mai multe sanse o au cei cu bani, insa ei nu nazuiesc sa ajunga artisti.

  2. Pingback: The 50th Annual CMA Awards | Calea spre succes

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: