The 50th Annual CMA Awards

Vorbeam zilele trecute despre talentul lui Kris Jones cu cele 25 de milioane de accesari pe Youtube, gandindu-ma cat de greu este sa patrunzi in aceasta lume a muzicii.
Astazi voi vorbi despre cei care au reusit, unii dintre ei ajungand adevarati monsti sacri ai country-ului. Clipul de mai jos ii prezinta pe cativa dintre acestia cat si pe cei care au ajuns printre cei mai apreciati tineri interpreti ai acestui gen muzical.
Filmul a fost realizat cu ocazia celebrarii a 50-a editii a decernarii premiilor CMA Awards, care a avut loc anul trecut pe data de 3 noiembrie.
Pentru acest moment CMA a creat cel mai mare videoclip din istoria Country Music si a adunat pe cei mai buni 30 de castigatori ai acestui trofeu. Single-ul a fost produs de catre Shane McAnally un membru Consiliului CMA, avandu-l ca regizor pe castigatorul premiului Grammy, Joseph Kahn.
Este o realizare de exceptie si merita urmarit:


Link-ul de mai jos este destinat tuturor celor care pot sta ca si mine, doua ore jumatate sa asculte country, fara sa se plictiseasca:

.


  1. Mulțumesc pentru recomandare!
    Chiar voiam ceva ce n-am mai ascultat demult, iar muzica aceasta a fost exact ce-mi trebuia, după ziua obositoare de azi.

  2. Mulţumesc mult! Tare-mi place ce aud!

  3. Country este genul de muzica natural,lejer,antrenant,cu impact placut,profund sufletesc,textele fiind uneori superbe povesti din viata cotidiana. Merci !:)

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: