Hey sexy lady…

Poate pentru cei mai multi dintre dumnevoastra, care ati avut totusi rabdarea sa urmariti clipul de mai sus, ce ati vazut nu v-a spus prea multe, insa pentru mine a reprezintat invitatia de a descoperi cine se afla in spatele in spatele evolutiei, hai sa ii spunem totusi, artistice.
Ei bine numele ei este Elena Yatkina, o femeie tanara, care peste cateva zile va implini varsta de 26 de ani, fiind nascuta pe 19 mai 1991.
Cunoscuta dansatoare si coregraf, este originara din orasul Novosibirsk – Siberia si a fost onorata cu titlul de ”Queen of dancehall” titlu castigat in 2010.
Datorită pasiunii si capacitatii sale de a dansa, a atras si atrage multi oameni. Internetul este plin de clipuri cu dansul ei si a studentilor ei, clipuri care se bucura de mare popularitate si succes in randul tinerilor si dupa cum puteti intelege, nu numai.
Dansatoare dar si coregraf, are deja o școală proprie fiind fondator al “Fraules Dance Center”, si are un numar mare de studenti dar si de viziunari pe Youtube. Videoclipurile cu participarea ei genereaza o multime de opinii, ceea ce demonstreaza si popularitatea ei. Elevii ei participa la diferite concursuri de dans si spectacole. Elena Yatkina conduce diferite clase de master.
In general, se poate spune ca Elena Yatkina este o figura populara in lumea dansului, un om care a cunoscut succesul in viata, prin talent, munca si devotament, o persoana care merita sa aiba cateva randuri in acest blog, care dupa cum stiti, este dedicat celor care au atins culmile recunoasterii meritelor lor, dar si celor care merg pe acest drum, intr-o lume in care se pare ca numai cei curajosi ating succesul si pot merge mai departe.

.


***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: