Make your dreams come true

Sa fim sinceri si sa recunoastem ca visele noastre reprezinta proiectele pentru motoarele care ne vor propulsa intotdeauna pe drumurile vietii.
Cine ma contrazice atunci il sfatuiesc sa ramana inlănțuit in propriile sale convingeri.
Ca Dumnezeu are un cuvant de spus in toata treaba asta, nu putem uita dar nici nu putem sa Il invinuim de comoditatea si automultumirea unora sau altora, care-si tot plang soarta.
Comentarii de genul, ce dracu muncesc astia, de unde naiba au bani, ce ma-sa au mancat cand au fost mici, sunt cu totul de prisos.
Acestia fac totul cum stiu mai bine, ca visele lor sa devina realitate. Nu conteaza cum si ce.
Nu va opriti in a visa decat pentru a deschide ochii bine si a face astfel ca visele voastre sa prinda viata si sa le traiti si in lumea reala.

 1. Sigur, nu trăim în gol, tot timpul trebuie să-ţi dorești ceva, pasul pe loc nu ne ajută cu nimic. Avem nevoie de lucruri pentru a trăii, ori astea nu vin singure.

 2. Chiar dacă sunt mari șanse să ni se topească aripile și să cădem în hău, tot e mai bine să încercăm a zbura, decât să privi cu jind în sus. Toate cele bune și frumoase! 🙂

  • Atat timp cat inaltimea la care zbori nu este cea la care zboara avioanele personale sau cele de linie, atunci nu ai de ce sa te temi 😀
   Un sfarsit de saptamana plin de bucurii!

 3. Totul este să știm să păstrăm distanța corectă între vis si realitate.

  • Acel care isi doreste cu adevarat ceva, nimic nu il opreste sa isi atinga visul. Cine isi impune propriile limite va ramane intotdeauna intre acele limite. Sa muncesti, sa inveti, sa razbati, sa fii trantit si sa te ridici, sa o iei de la capat, sa-ti fie usile trantite in nas si sa intri inapoi pe geam, sa nu cunosti expresia „nu se poate”, sa iti infunti teama, frica de necunoscut, sa nu te lasi, asta inseamna sa razbati in a-ti implini visul.

   • Ai perfectă dreptate în ce spui, dar și eu am partea mea de adevăr, căci dacă ridic utopicul la rang de vis realizabil… Dacă nu știu nimic în domeniul IT spre exemplu, dar nici nu-mi dau silința de a învăța ceva în acest domeniu, degeaba visez să ajung un „cineva” în informatică. Despre asta spuneam eu și aici se găsea distanța între vis și realitate. Și cred că știi și tu la fel de bine ca și mine, că sunt mulți care-și așează visele în domeniul utopicului, apoi se vaită că nu reușesc să-și atingă țelurile.

 4. Mi-a mers la suflet îndemnul de final!
  să fie precum spui!

 5. Fiecare își „aşază” visele unde şi cum știe.

 6. Simt nevoia să mai comentez vis a vis de de am scris mai sus. Uneori pe net este greu să iei ca atare comentariul cuiva, mai ales dacă nu este nuanțat. De pildă al meu, de mai sus, poate suna nu numai categoric, ci …mai știu eu cum? Nu cred că cele două păreri sunt opuse, a ta și a lui Mugur zic, și toate comentariile au venit cu ceva bun. Presupunând că ar exista două categorii bine delimitate de realiști și visători, primii nu se vor abate prea mult din drum, vor merge pe căi sigure și vor avea rezultate corespunzatoare propriului efort, în general previzibil. Visătorii sunt cei în stare să riște pentru a-şi atinge visul. Zborul de care zicea frumos Petru. Acuma sigur că dacă visez să fiu Bob Beamon, să mă antrenez zilnic, să lucrez nonstop la fuleu, detentă, mușchi, tot nu-i pot depăși recordul la lungime, dar nici nu m-ar interesa. Și mai avea și 1, 91 h. Da, nu-i exemplul cel mai nimerit, ăsta mi-a venit, citeam despre el… Asta legat de un vis care depinde de tine. Când depinde și de altcineva nu știu.
  Oricum, cea mai mică ezitare în orice fel de salt dăunează calității saltului. Mică mea cronică sportivă se încheie aici, nu înainte de a-ți mulțumi de postare.

 7. Va multumesc tuturor pentru opiniile enuntate si le respect. Ma bucur ca am putut impreuna sa inchegam un dialog interesant, din care desigur ca fiecare avem de invatat si il astept si pe viitor. Fie ca toate visele bune sa se realizeze!

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: