Cei mai buni

Campionii mondiali de dans latin Riccardo Cocchi si Yulia Zagoruychenko au zguduit lumea dansului de ani buni, castigand numeroase titluri atat in campionatele nationale ale Statelor Unite, cat si in campionatele mondiale de dans latin.
Aceasta pereche a inceput sa danseze si sa concureze impreuna din 2007. De cinci ori au devenit campioni mondiali profesionisti.
Incepand cu anul 2015cei doi sunt dansatorii profesionisti dans latin de prima clasa, fiind mentionati in sectiunea clasamentelor de catre Consiliul Mondial de Dans.

Yulia Zagoruychenko s-a nascut in orasul Belgorod din Rusia si a inceput sa danseze la varsta de sapte ani. A petrecut patru ani dansand dansuri populare. A castigat primul ei Campionat National de Juniori la varsta de doisprezece ani. La saisprezece ani, a ales sa urmeze dansul latin si a colaborat cu Maxim Kozhevnikov.
La varsta de 21 de ani, s-a mutat in Statele Unite unde impreuna cu Maxim au devenit campionii nationali ai Statele Unite in 2007. Dupa concurs, Maxim a decis sa nu mai concureze, si Yulia a inceput colaborarea cu Riccardo Cocchi, castigand toate campionatele nationala al SUA din 2008 pana in 2014.

Riccardo Cocchi si-a dorit de la o varsta frageda sa danseze, fiind nascut in Terni, Italia din parinti care erau dansatori. A concurat timp de multi ani in divizii de amatori cu diverse partenere. A inceput sa danseze cu austalianca Joanne Wilkinson din 1998 pana in 2007, cand s-au despartit. Curand dupa aceea, Riccardo a avut ocazia sa danseze cu Yulia. Au devenit parteneri de dans si au castigat toate campionatele national de dans prefesioanist ale S.U.A. din 2008 pana in 2014 si Professional Latin World Champions 2010 pana in 2016

Yulia & Riccardo Jive WSSDF 2010

Show Dance Jive: Riccardo Cocchi & Yulia Zagoruychenko

Daca va plac datele, va las spre analiza un clasament al primelor sase locuri in clasamentul mondial la dans latin. Si ca sa va dau un indiciu, intuiti originea dansatoarelor.clasament

Sa aveti un week-end plin de bucurii si voie buna!

.


  1. Apollodor Channel

    Sunt senzaționali și mie îmi plac și le urmăresc evoluțiile.Ca și în dansul clasic rusii au o tehnica, o gratie si expresie a fetei încântătoare si ma refer la Yulia. Riccardo cam prea țeapăn si cu putina expresivitate.Important este ca au format un cuplu de succes.

  2. Excepționali! Mie îmi plac și dansatorii imediat următori din WDCPL, am văzut o parte din spectacole pe utube. Există si o înregistrare de care am dat acum de la Killick&friends cu Dorin Frecautanu în care zice că pasiunea pentru dans a moștenit-o de la mama și că la ei acasă sunt multe nunți…
    Și noi avem nunți, dar nu suntem încă în primii 50 (parcă am fost de vreo două ori, nu mai știu exact în ce ani)…

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: