Ai cui sunt banii

Intr-un loc uitat de lume, vine un miliardar care se opreste la singurul asa zis hotel din oras, pentru a-si face o rezervare si lasa pe tejghea 1000 de dolari, spunand ca va reveni dupa ora 18. Patronul de hotel pune sa i se pregateasca cea mai buna camera si iese repede pe usa din spate cu cei 1000 de dolari oprindu-se la prostituata careia ii era dator pentru serviciile oferite. Aceasta ia mia de dolari si se duce la macelarul careia ii era datoare, care la randul lui isi plateste cu acesti bani furnizorul de carne, care si el plateste acesti bani femeii de serviciu careia ii era dator de mai multe luni de zile si care la randul ei imprumutase aceasta suma de la patronul hotelului caruia desigur se grabi imediat sa ii inapoieze banii.
Incheindu-si neasteptat de repede afacera, cu putin inainte de ora 18, miliardarul se intoarce la hotel pentru a-si contramanda sederea si intreaba daca poate sa isi recupreze banii, la care patronul ii inapoiaza cu multumiri, suma de bani primita anterior, fericit fiind ca a putut sa isi plateasca datoria.

„Reddite ergo quae sunt Caesaris Caesari, et quae sunt Dei Deo.”

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: