PITCH PERFECT


.

Cine sunt cele zece fete, care sunt la al treilea film si comedie muzicala cu titlul Pitch Perfect?
Acestea sunt: Beca, Fat Amy, Chloe, Cynthia Rose, Stacie, Lilly, Jessica, Ashley, Flo si Emily, foste componentele ale grupului a cappella The Barden Bellas al Universitatii Barden din Oregon, Georgia.
Despre a cappella am mai amintit si alta data, impresionat fiind de talentul, perfecta sincronizare si armonia productiei muzicale pe care artistii o performeaza. Daca va mai amintiti despre Perpetuum Jazzile.
De data asta atentia mi-a fost atrasa de cateva secvente din ultima productie a seriei Pitch Pefect, un film cu buget redus dar care a strans la casele de bilete peste 287.130.801 $, iar daca ne raportam la sumele incasate de toate cele trei filme Pitch Pefect, Pitch Pefect 2 si Pitch Pefect 3, aparute in 2012, 2015 si 2017, se ajunge la o suma de peste 570.625.167$.
Dar nu despre incasari voiam sa va vorbesc, ci doar despre succesul la care au ajuns cateva tinere care si-au urmat destinul artistic, ajutate si de talentul muzical, dar mai ales de un foarte mare volum de munca se pare.
Cum doar simpla vizionare a unui film nu este suficienta fara o intelegere cvasi completa a fenomenului, am mai aflat ca Beca, liderul grupului a operat cateva schimbari iar sub noul nume, ”Bellas” au castigat trei campionate ICCA la rand, asa ca in 2015, Bellas au obtinut victoria la A Cappella World Champions tinut la Copenhaga.
Am vizionat cu placere ultimul film din serie si cateva secvente continand pasaje muzicale, din primele doua. Nu voi incheia cu o recomandare, fiind un film usor, de duminica, avand o nota IMDB de numai 6.3, dar care poate oferi o ora si 20 de minute de amuzament.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: