Timidele

„Avea patru sau cinci ani şi voia să vadă pomii crescând. Aşa că ea, mai ingenioasă decât fiul ei, îi spuse că pomii sunt foarte timizi, cresc numai când nu ne uităm la ei, Pentru că le e ruşine, îi spuse într-o zi.
Preţ de câteva clipe Cain rămase tăcut, gândindu-se, apoi răspunse, Atunci nu te uita mamă, de mine nu le e ruşine, mă cunosc.”

Jose Saramago – CAIN

Am prefatat postarea mea cu acest citat, pentru gingasia vorbelor care descriu minunea cresterii.
In numai cateva ore un simplu boboc de Amarillys ajunge sa elibereze trei sau patru flori imense care se deschid rand pe rand si asta se intampla exact cand nu esti cu ochii pe ele, astfel ca fiecare dimineata ti se ofera un nou si magnific spectacol al formelor si culorilor.
Cum poti sa iti refuzi aceasta placere?

.


  1. Wow! Ce minunății! Nu cred să fi văzut vreodată atâtea culori la un loc!

  2. Doamne, ce frumuseţi aici!

    • Potecuta aceste flori de Amaryllis sunt intradevar incredibil de frumoase. Fotografiile pe care le-am facut nu pot reda exact ce simt atunci cand sunt cu adevarat in fata lor. Sa stii ca sunt flori care cer atat de putin si ofera atat de mult.

    • Asa mi-am spus si eu privindu-le si nu am putut sa tin doar pentru mine bucuria pe care o resimt privindu-le. Asa ca incerc cum pot, sa o impartasesc cu voi. Voi mai aduce in posturile viitoare si alte imagini.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: