Coltul cu mirodenii

Hai sa recunoastem ca fiecare dintre noi pastreaza in dulapul de bucatarie cate unul sau mai multe recipiente sau borcane care ne plac prin forma lor si caruia ii dam o noua destinatie potrivita nevoilor unei bucatarii.
Acum este momentul sa ii adaugam formei si putina personalitate pentru un plus de valoare si culoare.
Nu mai trebuie spus cata importanta au ingredientele pentru aportul de arome pe care acestea le adauga preparatelor noastre culinare, asa ca imbinand cum se spune, utilul cu frumosul putem sa facem din bucataria noastra sanctuarul deliciilor gustative, olfactive dar si… vizuale.
Cum nu este nimic nou sub Soare, nici aceasta idee nu este noua dovada ca “prafuitii si expiratii” au acordat la fel de multa atentie frumosului scris, pictat sau desenat, pe cat o dau “noii” generatiei “Z”, clipurilor cu inteligenti… care sar cu bicicleta de pe acoperis, intr-un bazin cu apa.
Pentru voi am adunat cateva modele de etichete care scoase la imprimanta pe o hartie adeziva pot inlocui vechile inscriptii facute rapid, cu markerul negru pe recipientele noastre din dulapul cu mirodenii.
Celor care prefera in locul etichetelor romantice, old school, vintage, pe cele moderne cu romburi si patratele internetul le ofera si lor o gama infinita de modele.

etichete

.


Publicitate

  1. Ce frumos arata…. uite ca mi-ai dat o idee geniala 🙂 Zi senina si fara ceasuri rele ! 🙂

    • Idei sunt iar daca nu sunt le dam noi viata insa cel mai important lucru este sa iti doresti cu adevarat ceva si restul se adauga bucatica cu bucatica gandului tau 🙂

  2. Am și eu tot felul de borcănele accesorizate cu dantele și detalii points de croix.
    Sunt adorabile imaginile propuse de tine!

  3. Giii….că veni vorba de mirodenii. Cam aşa procedez eu :

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: