Povestile genezei 3

Şi cum a văzut Doamne Doamne apele acela mari făcute dăunăzi, asa cam lipsite de viaţă, s-a gandit să le facă ceva mai vesele.
A facut aşadar câteva gogoloaie de lut, le-a colorat şi le-a zis: Voi veţi fi coralii, auziţi voi? Da, da, au răspuns în cor şi au plecat cu toţi în apă, care încotro.
A făcut peştii mari şi peştii mici, apoi de-a mai multe foci şi morse până s-a plictisit şi când a vazut că nu se mai termină a facut şi balenele, ca să scape mai repede de grămada de material rămas.
Spre seară când şi-a terminat treaba, tocmai când se ridică de pe scăunel să îşi îndrepte spatele, simţi aproape imediat ceva moale sub talpă. Îşi ridică talpa piciorului în sus, apoi îşi aplecă privirile în jos şi văzu că acolo se afla un peşte mic care încă nu apucase să părăsească Atelierul. EL îl ridică de coadă, IL privi pe sub sprâncenele-I mari şi îi spuse: Na, că acum arăţi ca o cambulă ! şi îl azvârli şi pe acesta în mare.
Şi le-a binecuvântat pe toate şi a zis: „Prăsiţi-vă şi vă înmulţiţi şi umpleţi apele mărilor” .

 1. Păcat că a venit vremea ca apele mărilor să se golească de viețuitoare și să se umple de deșeuri. Creația din urmă s-a dovedit prea pofticioasă.
  O săptămână însuflețitoare!

  • Cu adevarat Petru. Iar generatia din urma va trebui sa-si apere ce mai ramane nepoluat, daca vor dori sa vietuiasca pe aceasta planeta.
   Am vazut demult un film dragut: „Wall-E” . AICI este ul trailer
   Este un film animat despre o planeta plina de gunoaie in care in robotel ruginit s-a gandit sa faca curat 🙂

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: