Ce esti tu ma… aitist? – partea a doua

Ma gandesc ca povara financiara a producatorilor de produse IT este foarte mare si nimeni nu face ceva din care sa nu poate scoate profit. Sa ne fie clar, nu poate exista non-profit intr-o economie de piata capitalista.
Asadar idealul este ca intre vanzator si cumparator sa se instaleze o stare de “impacare reciproca ” in care niciunul sa nu se simta inselat, altfel nu se mai incheie afacerea.
Din anul 1991, fiecare dintre noi folosim browsere pentru navigarea pe Internet
Internet explorer, Opera, Mozilla Firefox, Safari, Netscape, Chrome, TheWorld, Maxthon, Comodo Dragon, Konqueror, SeaMonkey, Epic Privacy, Microsoft Edge sau Thor, sunt doar cateva dintre cele mai folosite browsere.
Desigur ca fiecare am primit sau ales un anumit browser din diverse motive, ce tin de facilitati, securitate sau comoditate…
Sunt cateva zile de cand testez Brave care este bazat pe Chromium web browser, despre care se spune ca are o viteza de 2 mai mare pe desktop si de pana la 8 ori mai mare pe dispozitivele mobile, cu Android, sau iOS, care blocheaza reclamele si trackerii, si ni se spune ca asigura o mai mare securitate in lumea online.

Dar nici despre asta nu vreau sa vorbesc, ci despre cineva care lucreaza aici, pentru ca asa cum stiti deja, blogul asta cam asta face: evidentiaza succesul.
Pe cel despre care doresc sa va vorbesc, l-am descoperit printre cei cativa tineri care isi aduc contributia la constructia, mentinerea si aducerea acestui produs IT printre cele mai bune din gama.
Este absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, are un CV atat de impresionant incat poate sa puna in dificultatea de intelegere pe multi, si chiar pe si mai multi dintre cei care stiu ce inseamna toate astea. Vreti sa va transcriu cateva randuri pentru exemplificare?

• Languages
Bash, Python, Gherkin, Python 2, Python 3, Bash Script, JavaScript, Java, Groovy, Java 8, HTML, Ruby, VBScript, C#, Perl, PHP, CSS, Go
• Frameworks
Selenium, Spring, TestNG, JUnit, Nose, Windows PowerShell, AWS HA, ASP.NET, .NET, Grails, Ruby on Rails (RoR)
• Libraries/APIs
WebDriver, Selenium WebDriver, Carbon, Selenium Grid, AMQP, Node.js
• Tools
Git, Shell, Amazon Virtual Private Cloud (VPC), AWS CLI, AWS Fargate, AWS ECS, AWS EBS, AWS ECR, AWS CloudWatch, AWS CodeDeploy, Amazon SQS, AWS Push Notification Service (AWS SNS), AWS ELB, AWS IAM, AWS Key Management Service (KMS), Artifactory, Sonar, SonarQube, TeamCity, Behave, Cucumber, Boto, Boto 3, Docker Compose, VirtualBox, Subversion (SVN), Jenkins, Terraform, Ansible, Puppet, Chef, GitHub, GitLab, RabbitMQ, ELK (Elastic Stack), Graylog, Nagios, Fastly, Logstash, Apache Tomcat, Nginx, Maven, Amazon CloudFront CDN, Kibana, Grafana, Make, Pytest, Zabbix, RPM, Microsoft Visual Studio, IntelliJ IDEA, Vagrant, Packer, Hyper-V, MSBuild, TFS, SaltStack, ActiveMQ, Apache JMeter, Sentry, Solr, Vault, Apache ZooKeeper, Etcd

Dupa ce am petrecut un sfert de ora sa citesc CV-ul intreg, imi vine sa il intreb pe cate unul dintre cei pe care i-am intalnit ocazional: Ce esti tu ma… aitist?

  1. Măcar despre mine știi că nu sunt aitistă! 🙂

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: