Iarba portocalie

Se pare ca aşa de mult i-a placut viaţa de ACOLO, de jos, încât a ales sa coboare din înalturi de unde Stăpânul îl aşezase pentru vecie.
A înfruntat toate obstacolele cu stoicism, a suferit de foame, de sete şi s-a aventurat într-o cădere liberă zile şi nopţi în şir, până şi-a împlinit dorinţa.
Ea era acolo dintotdeauna de când o ştia. Nemişcată, aflată într-o dulce aşteptare a nimic, sau poate a aceluia care sa o merite şi care sa o iubească până dincolo de putinţă.
Desigur ca nimeni nu a ştiut secretul lor. Nici măcar Stăpanul atotştiitor, care fiind ocupat cu treburile zilnice ale creaţiei, i-a scapat pentru o clipă din vedere, iar ei îmbrăţişându-se pe furiş au rămas pentru totdeauna ca o singură fiinţă, într-o iubire ascunsă.
Nopţi întregi se avântau într-o lungă căutare şi contopire dincolo de limite iar dimineţi de-a rândul îi găsea împreuna înlănţuiţi.
Poate că aventura lor avea să rămână secretă foarte mult timp, dacă într-o zi, Stăpânul nu şi-ar fi aplecat privirea ACOLO …

fer

line3

  1. Măi, dragă Gi…. 🙂 Acuma, am înţeles, n-am înţeles ce povesteşti tu acolo, dar poza aia de o făcuşi miiiică- mică de ce n-o afişezi la dimensiune vizibilă şi pentru un krab prezbit, aicea de faţă? Că tot chichirezul sau toată cheia şi lacata acolo e. 🙂 Cum, cum… ce ai pozat tu acolo? Adică aia mică şi verde creşte într-un covor portocaliu…sau…Aşaaaaaaaaaaa cevaaaaaaaaaaaa?!? 😆

    • Da măi. Măsuţa marocană având ca destinaţie iniţială desigur locul ceşcuţelor cafelei de dimineaţă, a devenit in scurt timp neâncăpătoare datorită, oh lasa-mă, orhideelor de la grupa mică cum le-ai spune tu. Alături de ele, o mică ferigă creaţă şi-a lăsat puii pe cont propriu care şi-au găsit culcuşul în mocheţica oranj de dedesubt. Aşa că măine poimăine voi scrie printre printre frunze, dacă mai continuă aşa treaba!

      • Şi nu-i aşa că ăsta ar fi cel mai minunat mod? Ce să-ţi doreşti mai mult decît să ai o muză mică, verde, care să-ţi sufle în ceafă şi să-ti dea peste degete cînd eventual îţi scapă vreo greşeală de tastare ? 😆

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: