IMHO (In My Humble Opinion) about TLTR

Graba catre „MARELE FINAL” nu este o boala a acestui mileniu. Sentimentul a fost incercat de catre toti cei de pana acum. Parintele medicinei, marele Hippocrates ar fi spus candva, intre anii 460 si 370 iH, ceva ce tradus in latina insemna “Ars longa, vita brevis“. Adica da.
Cei care s-au lovit de expresie, i-au explicat sensul fie dupa cum l-a inteles fiecare, fie dupa nevoi. Se pare ca majoritatea a preferat varianta moderna care se referea la modul in care limitele de timp afecteaza realizarile noastre in viata.
Constatam ca nu mai avem TIMP pentru ca sa ni-l ocupam cu toate prostiile din jurul nostru. Nu mai avem timp sa citim sute de pagini ale unor carti extraordinare, un contract tiparit cu litere gri deschis pe foaia alba, incheiat cu banca sau cu un furnizor de servicii, un document important oarecare. Nu mai avem timp sa ascultam lamentarile sau explicatiile unora sau altora, pentru ca nu mai avem timp nici pentru ale noastre.
Ca o concluzie, cand scrieti un referat, o cerere, un articol asemanator celui de fata, cautati sa nu depaseasca o jumatate de pagina din motivele mai sus enuntate, si mai ales pentru ca nimeni nu citeste mai jos de locul in care isi tine degetul opozabil pe mijlocul paginii pe care o tine in mana. Multi ne pierdem repede concentrarea si sarim direct la ”Like” . 🙂
In spiritul celor spuse, inchei aici.
BTW RSVP ASAP ATEOTD HAND!
AFC

Publicitate

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: