Ce mai faci?

La intrebarea de, Ce faci? sau atat de complexa, Ce mai faci? se raspunde cel mai des cu stereotipul si penibilul… Bine!
Cat de interesati si respectiv cat de sinceri suntem fiecare in pronuntarea celor doua silabe poate fi graitor si se poate interpreta in zeci de feluri.
Aceasta intrebarea tipica, de politete si care sa zicem clar ca nu are nimic cu intruziunea agresiva in viata altuia, este cel mai adesea o formula protcolara de stabilire a contactului uman intre tine si cealalta persoana si o intrebare de circumstanta, pentru toate cazurile cand te trezesti fata in fata cu vreo cunostinta.
Mai nasol este atunci cand raspunsul vine cum vine si acesta face ca sa transfere repede penibilul inapoi la tine, solicitandu-ti un raspuns la aceiasi intrebare. Daca dialogul continua inseamna ca totul e in regula intre voi doi. Daca insa raspunsul care vine este cumva legat de modul de trezire, pozitionarea la cearsaf dar si de nevoia respondentului de a pocni pe cineva peste bot, este bine sa dispari cat mai ai timp.

Sper sa aveti parte de o duminica frumoasa, de o bere rece, dar nu si de o cunostinta ca tipul din clipul de mai jos:

.


  1. Sunt și oameni care vor să se descarce și profită de orice ocazie. 🙂

  2. 9

    🙂 🙂 🙂 🙂

  3. Acum, că duminica a trecut fără o bere rece și fără vreo „întâlnire de gradul trei”, nu pot decât să-ți urez o săptămână frumoasă!

  4. Asta-mi seamănă a bună ziua ai dat, belea ți-ai căpătat! 😆

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: